Rutina "Orlića" u komšiluku

Autor: Nikola Miloradović
petak 06.10.2017.
16:52
Izvor: Sportske.net

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, za igraće ispod 21 godine, reprezentacija Srbije slavila je u makedonskoj prestonici.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Izabranici Gorana Đorovića nadigrali su svoje vršnjake iz Makedonije rezultatom 0:2 (0:2).

Poveli su naši momci u 22. minutu, strelac je bio bivši fudbaler Partizana Saša Lukić.

Odlično se kretala lopta u napadu Srbije, stigla je na levi bok do Nemanje Radonjića, koji je prizemnim centaršutom pronašao Lukića, a ovom nije bilo teško da zatrese mrežu Makedonije.

Nekih 10ak minuta kasnije, Srbija je povela sa 2:0, ovoga puta strelac je bio as Benfike Andrija Živković.

On je uputio sjajan šut sa ivcie kaznenog prostora, lopta je usput i zakačila nekog na putu ka golu, pa je na kraju i odsela u mreži makedonskog golmana.

U nastavku je opao tempo utakmice, naši momci su privodili posao kraju, a sve je bilo jasno kada je u 86. minutu selekcija Makedonije ostala sa igračem manje na terenu, crveni karton dobio je Češmeđijev.

Na kraju su "Orlići" zasluženo osvojili tri boda, te su zadržali maksimalan učinak.

Srbija je nastupila u sledećem sastavu: Radunović; Bogosavac, Mašović, Jovanović, Stevanović; Pantić (Denić), Grujić, Lukić; Živković, Jović (Šaponjić), Radonjić (Pantović).

Srbija je nakon ovog susreta na trećem mestu grupe 7 sa šest osvojenih bodova, naši reprezentativci imaju maksimalan učinak, ali i dva susreta manje od drugoplasirane Jermenija, koja ima bod više, kao i susret manje od prvoplasirane Rusije, koja takođe ima samo bod više.

Golove Lukića i Živkovića pogledajte u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke