Ruski reprezentativac obukao srpsku ''devetku''!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.05.2018.
19:05
Izvor: Sportske.net

Kao pravi domaćin...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Reprezentacija Rusije na zanimljiv način je poželela dobrodošlicu ostalim reprezentacijama učesnicama Svetskog prvenstva u Rusiji ovog leta.

Naime, njihovi reprezentativci su se fotografisali u dresovima svih selekcija učesnica Mundijala, a fudbaler Zenita Daler Kuzjaev je obukao dres reprezentacije Srbije, i to srpsku ''devetku''.

Time su se pohvalili i u Fudbalskom savezu Srbije na svom Instagram profilu.

''Rusija pozdravlja svet! Mundijalska groznica polako počinje da trese fudbalsku planetu, a domaćin na razne načine šalje poruku dobrodošlice svima koji će u junu i julu boraviti u zemlji odigravanja Svetskog kupa.

Tako je ruski nacionalni tim na trenutak prekinuo pripreme kako bi na originalan način saopštio da Rusija raširenih ruku, spremno i s osmehom, dočekuje mnogobrojne goste iz inostranstva.

Akinfejev i drugovi su obukli dresove svih učesnika predstojećeg samita najboljih reprezentacija sveta i poslali jasnu poruku: Rusija je spremna da bude najbolji domaćin svim akterima i navijačima, s uverenjem da će svi oni biti srećni tokom boravka u ovoj zemlji. Dres Srbije obukao je fudbaler Zenita Daler Kuzjaev'', preneo je FSS.
--

🇷🇸🤝🇷🇺 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👕🌍 Rusija pozdravlja svet! Mundijalska groznica polako počinje da trese fudbalsku planetu, a domaćin na razne načine šalje poruku dobrodošlice svima koji će u junu i julu boraviti u zemlji odigravanja Svetskog kupa. Tako je ruski nacionalni tim na trenutak prekinuo pripreme kako bi na originalan način saopštio da Rusija raširenih ruku, spremno i s osmehom, dočekuje mnogobrojne goste iz inostranstva. Akinfejev i drugovi su obukli dresove svih učesnika predstojećeg samita najboljih reprezentacija sveta i poslali jasnu poruku: Rusija je spremna da bude najbolji domaćin svim akterima i navijačima, s uverenjem da će svi oni biti srećni tokom boravka u ovoj zemlji. Dres Srbije obukao je fudbaler Zenita Daler Kuzjaev. 👍👏 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Orlovi #WorldCup #FSS

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) дана

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke