Ruski novinari očekuju ''Bambija'' Tošića na ''Marakani'', evo šta im je rekao!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.02.2018.
23:11
Izvor: Sportske.net

Mišljenje dugogodišnjeg fudbalera CSKA veoma je važno tamošnjoj javnosti pred sutrašnju utakmicu na ''Rajku Mitiću''.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Dan pred duel Crvene zvezde i CSKA, novinari ruskog ''Sport Ekspresa'' ponovo su kontaktirali fudbalera Partizana Zorana Tošića, koji je u prethodnih sedam godina branio boje ''Armejaca''.

Na početku razgovora, novinar je konstatovao da Tošić najverovatnije neće moći da bude sutra na ''Marakani'' jer se njegov Partizan sprema za duel sa Viktorijom u četvrtak.

''Voleo bih da uživo odgledam utakmicu, ali teško mi je da kao fudbaler Partizana sedim na stadionu Zvezde. Nadam se da ćete me razumeti. To je kao da fudbaler CSKA dođe na stadion Spartaka. To je nerealno'', objašnjava Tošić.

Ipak, novinar je imao novi predlog za popularnog ''Bambija'' - da dođe na tribinu sa navijačima CSKA.

''Još nisam razmišljao o tome, ali hvala na sugestiji'', uzvratio je Tošić, uz osmeh.

Potom je Tošić zamoljen za komentar ocene Miodraga Božovića da CSKA nikada do sada nije igrao pred tako ''vatrenim'' navijačima kao što su to Zvezdine pristalice.

''Slažem se sa Božovićem. On bolje od mene zna o čemu govori. Mogu da potvrdim da navijači Crvene zvezde i Partizana imaju 'nešto'. Igrao sam na mnogim stadionima, ali se malo toga može uporediti sa takvom atmosferom. Igrači CSKA zaista nisu igrali protiv ekipe sa takvom podrškom'', objašnjava Tošić.

Ipak, kada je u pitanju kvalitet ove dve ekipe, Tošić daje prednost svom bivšem klubu.

''CSKA je okupila iskusne momke i ako uzimamo čisto fudbalske kvalitete, naravno, 'Armejci' su jači. Da je ostala odluka o suspenziji stadiona, CSKA bi bio jasan favorit, a sada nije sve tako jasno. Navijači su zaista 12. Zvezdin igrač, 50.000 navijača biće uz njih.

A ako na drugim stadionima ekipu glasno podržava samo jedan sektor, ovde pevaju svi navijači. Da li razumete, svi?! Ceo stadion!'',
objašnjava Tošić i dodaje:

''Ukoliko CSKA izdrži ovo u prvih 15-20 minuta, posle će im biti lakše'', zaključio je ''Bambi''.

A ako ga neće biti na tribinama ''Marakane'', Tošić je obećao da će Moskovljane posetiti u hotelu pre utakmice sa Crvenom zvezdom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke