Ruski general posetio Partizan, dobio i specijalan poklon!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 06.05.2020.
11:35
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

General-major Mihail Černišov je šef ruske delegacije koja je stigla u Srbiju zbog pandemije.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Danas su FK Partizan posetili su ruski general-major Mihail Černišov, šef delegacije ruskog vojnog i lekarskog tima, kao i zamenik načelnika General štaba Vojske Srbije general – major Petar Cvetković.

U zvaničnoj poseti kluba u Humskoj, general majore su dočekali generalni direktor Partizana Miloš Vazura i generalni sekretar Milorad Nikolić.

Pored prijateljskog razgovora i obilaska trofejne sale uz detalje iz istorije "crno-belih", general – majoru Mihail Černišovu uručena je plaketa kluba, kao i dres FK Partizan sa prezimenom.

General – major Mihail Černišov sa pripadnicima oružanih snaga Ruske Federacije boravi u Beogradu gde su svesrdno pomagali Srbiji u borbi protiv Korona virusa.

"Pokušali smo da uradimo sve što smo mogli, kako bismo zajedno pobedili koronavirus, bez obzira što je i u Ruskoj Federaciji trenutno veoma teška situaciju sa tim virusom. Ova pomoć je pomoć pravog prijatelja, koji ne gleda na to ko ima veći problem", poručio je general Černišov, a Partizan se zahvalio na posetama i pružio podršku Rusiji u borbi protiv pandemije koronavirusa.
Baner live stream

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Covek Sismis
Wednesday, 06.05.2020
12:31

Naravno, zna se koji klub u Srbiji (Jugoslaviji) bastini vojnu tradiciju. Dzaba nekima tenkovi i predstave sa posjetama gardista.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 12.05.2020
19:54

Sta ces reci sad kada je posetio Zvezdu, pitam se bas ? :_xd

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 18.05.2020
15:32

Da neko na bilo koji nacin misli da partizan ikad u bilo kom smislu moze da bude iznad mnogo trofejnijeg kluba, koji ima titule prvaka sveta i Evrope.

avatar
Covek Sismis
Friday, 15.05.2020
18:39

Reci cu da je ona iza Partizana koji ima prioritet za slavnu rusku armiju u odnosu na kvazi Stub srpstva. Sta ti tu nije jasno?