Rusi smislili taktiku za revanš, izgleda da će i Zvezdini igrači morati da ostaju posle treninga!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 18.02.2018.
11:40
Izvor: Sportske.net

Rusi strepe, ovo je najveći problem CSKA!

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Moskovljani u velikom problemu, može li Zvezda ovo da iskoristi?

Ostalo je još samo dva dana do utakmice između CSKA i Crvene zvezde, a Moskovljani i dalje - ne mogu da pronađu put do protivničkih mreža.

"Armejci" ove zime imaju problema sa realizacijom, to nije popravio ni povratak Ahmeda Muse, posle remija bez golova na stadionu "Rajko Mitić", Moskovljani su identičnim rezultatom odigrali i protiv Esbjerga na pripremama u Španiji.

Verovali ili ne, ovo je bio četvrti meč Moskovljana bez golova od početka 2018. godine!

Ruski mediji strahuju i istovremeno savetuju Moskovljane da počnu da vežbaju penale, jer kako igraju u napadu, u najboljem slučaju, rezultat će opet biti 0:0.

CSKA ima realan problem, nije slučajno što su tek peti na tabeli ruske Premijer lige, a završnica im je ove sezone najveći problem, što su potvrdile i zimske pripreme.

Pored toga, ne treba zaboraviti da je odbrana sporija, da je to najveća mana i da bi Zvezda upravo iz kontri mogla da bude veoma opasna po Moskovljane.

Kada čitamo ruske medije, i njihov realan strah, zaista možemo da se nadamo da srpski predstavnik ima šansu da napravi još jedan senzacionalni rezultat u Ligi Evrope.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DrugRaja
Sunday, 18.02.2018
16:54

Dace Bog da Zvezda prodje dalje.Al kao Zvezdas zelim i komsijama prolaz to bi mnogo znacilo srpskom fudbalu.

avatar
Milos Kosta Kostic
Sunday, 18.02.2018
14:06

I zvezda i partizan imaju sansu, i ne samo to, vec i dovoljan kvalitet da prodju daljenOvo je vasa godina, samo jako i hrabro, nema sta da se izgubi

avatar
Mangus
Sunday, 18.02.2018
12:49

Ako zvezda bude hrabra i disciplinovana kao u beogradu, a napadacki trio iskoristi prilike, nema zime za njih (bukvalno i figurativno). CSKA jeste veci tim i ime u ovom trenutku ali nisu bauk, i nsu bas u formi.