Rumuni posle preokreta slavili na "krovu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.01.2018.
19:22
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Druga kontrolna utakmica "Zmajeva" u sklopu priprema za prolećni deo sezone i prvi poraz.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca počeli su sa odigravanjem kontrolnih utakmica u sklopu priprema za drugi deo sezone, a nakon ubedljive pobede nad Radničkim iz Obrenovca usledio je poraz od značajno kvalitetnijeg rivala.

"Zmajevi" su u sredu ugostili ASC Poli iz Temišvara koji je slavio rezultatom 2:1 (2:1) nakon preokreta.

Bolju igru u uvodnoj fazi utakmice izabranici Miloša Veselinovića krunisali su golom u 19. minutu. Nakon akcije koju su kreirali Mihajlov i Ćirković gol je postigao Nikola Srećković.

Svega četiri minuta posle vodećeg gola Ćirković upošljava Filipa Stuparevića, ali mladi napadač "Zmajeva" šalje loptu pored gola.

U momentu kada su fudbaleri Voždovca diktirali tempo i napadali protivnički gol usledio je šok. Gosti stižu do izjednačenja peko Zalušija u 28. minutu.

Do odlaska na odmor Voždovac je zapretio još dva puta ali je ASC Poli stigao do drugog gola. Gosti su iskoristili kontranapad i preko Oktavijana Dragićija stigli do vođstva koje su zadržali do kraja utakmice.

Treneri su u nastavku napravili veliki broj promena tako da su igrači sa klupe dobili šansu da igraju.

"Zmajevi" će centralni deo priprema za prolećni deo sezone obaviti u Antaliji, a nova provera očekuje ih sledećeg četvrtka kada će odmeriti snage sa Zaglebjem iz Lubina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke