Rumuni opijeni uspehom mladih, ni reči o duelu sa Srbijom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.10.2018.
11:04
Izvor: Sportske.net

Nešto više od 24 časa ostalo je do utakmice "A" selekcija Rumunije i Srbije, ali mediji zemlji naših istočnih komšija ne pridaju mnogo pažnje tom susretu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Da li su Rumuni unapred prežalili "A" selekciju u duelu sa Srbijom koji je zakazan za nedelju ili je uspeh mlade reprezentacije toliko veliki, ali u medijima naših istočnih komšija ovoga jutra postoji samo jedna tema.

Mlada reprezentacija Rumunije savladala je Vels sa 2:0 u pretposlednjoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu i tako došla u poziciju da eventualnim bodom u duelu sa Lihtenštajnom osigura plasman na kontinentalnu smotru.

Najpoznatiji sportski portali u Rumuniji preplavljeni su vestima vezanim za uspeh mlade selekcije, a o sutrašnjoj utakmici Rumunije i Srbije gotovo i da nema pomena.

"A" selekcije Rumunije i Srbije sastaće se u nedelju od 15 časova u Bukureštu u okviru 4. kola Grupe 4 Lige C u UEFA Ligi nacija.

"Orlovi" imaju dva boda više u odnosu na sutrašnjeg rivala i ukoliko savladaju desetkovanu Rumuniju biće jako blizu osvajanja prvog mesta u grupi i svih onih povlastica koje idu uz njega.

Direktan prenos utakmice Rumunija - Srbija obezbeđen je na prvom programu televizije Sportklub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke