Rukavina: "Vels (ni)je Bejl"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
16:06
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Srpski reprezentativac Antonio Rukavina tvrdi da duel sa Velsom nije unapred dobijen zbog činjenice da Geret Bejl nema pravo nastupa u Beogradu.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Nakon gostovanja Gruziji reprezentacija Srbije je zasela na čelnu poziciju u kvalifikacionoj Grupi D što joj povećava šanse za plasman na Mundijal.

Kada se uzme u obzir podatak da naredne dve utakmice "Orlovi" igraju na domaćem terenu, onda je jasno da Srbija ne sme da prokocka šansu koja joj se ukazala.

Prva naredna utakmica na programu je nedugo po završetku klupske sezone, a rival će nam biti reprezentacija Velsa.

"Eventualna pobeda otvara nam vrata ka Rusiji. Zasad smo još u predsoblju. Po svaku cenu treba da se pripremimo na svim poljima, jer jun je za fudbalere nezgodan mesec, već su glavama na odmoru" objašnjava Antonio Rukavina u izjavi datoj "Blicu".

Olakšavajuća okolnost za "Orlove" trebalo bi da bude to što u Beogradu za Vels neće moći da nastupi suspendovani Geret Bejl.

"To jeste dobra vest, ali ne treba time da se opterećujemo. O njemu se piše da je 80 odsto ekipe Velšana. Naravno da nije tako, ali jeste pravi majstor" ističe Rukavina i dodaje,

"Moramo ozbiljno i bez euforije da pristupimo meču sa Velsom, i tim koji dođe biće ozbiljan i motivisan. Njima je u Beogradu prekretnica. Ako izgube od nas, ispadaju iz trke" zaključio je fudbaler Viljareala.

Srbija posle pet odigranih utakmica ima tri pobede i dva remija, pa sa jedanaest bodova drži lidersku poziciju u Grupi D.

Sledeće dve utakmice igra u Beogradu protiv Velsa i Moldavije, pa nema sumnje da bi šest bodova iz tih mečeva širom otvorili vrata Mundijala u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 29.03.2017
16:23

Наравно Тони, не сме да нас завара његово неиграње, а ти настави са партијама које си пружао до сад!