''Rosoneri'' dolaze! Kupuju u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.04.2018.
12:31
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Utakmica u sredu mogla bi da bude ključna po tom pitanju.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Slavni Milan mogao bi ovog leta da realizuje jedan od transfera i u Crvenoj zvezdi!

O čemu se radi?

TV Arena Sport je tokom sinoćnjeg TV prenosa utakmice Serije A, Milan Benevento (0:1), prenela informaciju da će slavni klub sa ''San Sira'' u sredu poslati direktora Masima Mirabelija u Beograd, na utakmicu 33. kola Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog!

Naravno, u ovom trenutku nije poznato koji od igrača im je zapao za oko, ali osnovana pretpostavka je da se radi o jednom od Zvezdinih fudbalera, imajući u vidu izvanrednu sezonu koju igraju crveno-beli, kako reče generalni direktror Zvezdan Terzić, najbolju još od Barija 1991.

Zvezda u svom izlogu u ovom trenutku ima nekolicinu igrača koji bi mogli da budu zanimljivi velikim evropskim klubovima, od onih iskusnijih poput Pešića ili Krstičića, do talentovanih Radonjića, Luke Adžića...

Ipak, Zvezdan Terzić je pre par dana naglasio da nijedan od nosilaca igre iz ove sezone neće biti prodat pre kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Sunday, 22.04.2018
18:05

Rosoneri dosli na Marakanu da napune kesu pravom srpskom velikanu.

avatar
mikicvetkovic87
Sunday, 22.04.2018
23:04

Hahahahah koliko jadno :D

avatar
sef9
Sunday, 22.04.2018
15:13

ako odrese kesu otice svaki po meni trenutno najbolji igrac zvezde je radonjic

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 22.04.2018
12:44

Pa ne znam koga bi mogli uzeti,recimo mali Adzic bi mogao biti zivotinja od igraca,ali nisam siguran da bi mu dali sansu i eventualno Rodica,ali i tu je Milan korektan,mozda za izmenu,jer bi ga uzeli za koji milion,a to je i vise nego prihvatljiva cifra za taj kvalitet i za rezervu.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
12:35

Covek gleda kao sto je vec gledao i kao sto ce tek gledati jos na desetine utakmica, ali, nadam se da ce i on i onaj celavi otici iz Milana i prepustiti mesto boljima i sposobnijima od sebe.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 22.04.2018
12:50

Jednostavno moram ovo da prokomentarisem. Zasto nisu sposobni? Ne mozes preko noci doci i uspostaviti sistem i za dovodjenje igraca i za prodaju i da se na klik uigraju,prosli prelazni rok je naspram ulozene sume odlicno odradjen,jer nije ni realno da se pogodi sa svakim pojacanjem posebno ako imamo u vidu da je svako u proseku placeno 20m eura. Svi se satro dive Portu sto je doveo Falkaa za 1m,a da sada Milan dovede tipa Adzica svi bi pljuvali sto ne daju 150m za Iska i Benzemu u paketu. Neko zavrsi kucu od 300m2 i useli se u komplet sredjenu za 3 nedelje,neko ne uradi fasadu za 10 godina,ali ne znaci da ovaj drugi ne ume da uradi fasadu,nego nema novca za to,sto je slucaj sa Milanom trenutno.

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 23.04.2018
01:24

:D :D :D....lobiraj za druga!!! xaaxxaxxa.... salim se...msm da bi mogao u rekonstrukciji galijani da se vrati :D....ko zna...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
13:15

Tacno sam znao da ces se ti javiti. Ja znam da nam je letos trebalo 11 igraca (ja bih doveo cak i vise:)), ali, odugovlacenje produzenja ugovora za Susa da bi on na kraju ostao i poremetio koncepciju, nesnalazenje sa Donarumom i pristanak na ucenu i dovodjenje i brata mu, dovodjenje Borinija, dovodjenje Kalinica za 25 miliona evra?! i to kao poslednjeg spica u nizu sto je prakticno znacilo da ce covek dosta i igrati, tolerisanje Gatuzovog prethodnika preko svake mere, produzavanje ugovora Gatuzu i pre vremena i samo na konto igrackih zasluga uprkos tome sto on u tom trenutku jos nije izborio (niti ce) ni LS (ja mislim da nece ni LE), niti osvojio Kup. Pusti kuce i fasade, dok mozda i mogu da razumem to zadrzavanje Donarume i Susa jer sad mozemo da ih prodamo za bolje pare, sve ovo ostalo ne mogu, a mozda mi najgore pada to sto je nas drugi ili treci golman neko ko dobija milion evra samo zato sto je neciji krvni srodnik. Pardon, daleko najgore mi je pala prodaja, pardon, ono poklanjanje Kucke...