"Romantika" pod svetlošću reflektora!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.07.2015.
22:31
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda imaće to zadovoljstvo da već u sezoni pred nama na "Omladinskom stadionu" igraju utakmice pod svetlošću reflektora pošto su krajem sedmice počeli radovi na njihovom postavljanju.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Jedan od najruiniranijih stadiona u Jelen Superligi svakako je "Omladinac" na Karaburmi koji je godinama unazad zbog pravno-imovinskih "zavrzlama" ostajao prepušten zubu vremena.

Došlo se do situacije da samo jedan tribina na "Omladinskom stadionu" ima upotrebnu dozvolu ali se izgleda pojavilo svetlo na kraju tunela pošto su krajem sedmice počeli radovi na izgradnji reflektora.

"Trafo stanicu jačine 2 mgw koja je preduslov svega smo već izgradili, kablove smo dobili donacijom članova Upravnog odbora, dok sijalice donira Zajednica Superlige od sredstava dobijenih od UEFA" objasnio je generalni sekretar OFK Beograda.

To znači da će "Romantičari" u sezoni 2015/2016 na "Omladinskom stadionu" moći da igraju mečeve u večernjem terminu.

"Projekat za izgradnju smo napravili, a stubove smo naručili, čime smo sve kompletirali. Ostaju nam samo građevinski radovi koje smo već započeli i nadamo se da će biti završeni u najkraćem mogućem roku" poručuje Aleksandar Pivić.

Pošto su pravno-imovinski problemi prevaziđeni u slučaju izgradnje reflektora nadamo se da će u istom smeru ići i priča vezana za rekonstrukciju ovog sportskog objekta koji što pre mora da bude podvrgnut ozbiljnim građevinskim radovima kako bi se saniralo sve što je vremenom propalo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 06.07.2015
09:04

Обновите стадион, бре! Рефлекторе можете и касније да поставите! Погледајте у каквом су стању трибине и терен!

avatar
baldekeita
Sunday, 05.07.2015
22:41

Prvo stavite novu podlogu da na terenu moze da se igra fudbal i obezbedite gledaocima uslove da normalno da gledaju mec pa tek onda stavljajte refektore!Sta znace reflektori ako prva kisa napravi od terena baru ili jedna nedelja sa +35 osusi travu i skameni podlogu,zar vas ona bruka u Pazaru nije nista naucila!?Skockali kao stadion,a na terenu lakse igrati vaterpol nego fudba.Kod nas uvek sve radi naopako!

avatar
Srbija_
Sunday, 05.07.2015
23:24

To je taj sistem,koji je jos od komunizma ostao. Tada se izgradi teren,pa onda nekakve tribine ( ok profi su radjeni Marakana,JNA itd) Sada je fazon da se postavljaju reflektori,a nije bitno kakvi su tereni. Pazar teren blaga katastrofa,za Omladinski da ne spominjem,tribine samo sto se ne sruse,teren katastrofalan, BItno je da se udare sijalice,a da li mogu da se igraju utakmice sa prisustvom veceg broja gledalaca ( protiv CZV,PFC) to nije bitno

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 06.07.2015
09:22

Treba pod hitno prodati ovaj stadion u privatno vlasništvo.