"Romantičari" spremaju osvetu Čuki

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.11.2014.
18:39
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević najavio je da će ekipa pokušati da se revanšira Čukaričkom za ubedljiv poraz u prvenstvu i da na taj način izbori plasman u 1/4 finale Kupa.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Jedna od dve zaostale utakmice 1/8 finala Kupa Srbije igra se u sredu na Karaburmi gde fudbaleri OFK Beograda dočekuju gradskog rivala sa Banovog Brda.

"Kup je za nas uvek interesantan i imamo velike ambicije. Prošlih godina smo pokazali da možemo da dođemo do same završnice, a finala su nam izmakla za dlaku" kaže trener domaćih Dejan Đurđević.

Dva tima sastala su se pre dvadesetak dana u okviru 10. kola Jelen Superlige kada je Čukarički ubedljivo slavio na "Omladinskom stadionu" rezultatom 0:4.

"Očekujem neizvesnu utakmicu, jer znamo kakav nam protivnik dolazi. Ova utakmica, verujem, neće imati mnogo zajedničkog sa prethodnom iz prvenstva. Tvrd protivnik, ali verujem da rezultat ide u drugom pravcu i da ćemo se revanširati za poraz u prvenstvu" zaključio je Đurđević.

Meč osmine finala Kupa Srbije između OFK Beograda i Čukaričkog zakazan je za sredu od 13 časova a ukoliko rezultat posle 90 minuta igre bude nerešen pobednika će odlučiti penali.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke