Rok do kraja dana - Partizanu prete novom tužbom?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.10.2018.
10:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ukoliko su navodi tačni, Partizan bi do kraja dana trebalo da namiri dug italijanskom menadžeru kako bi izbegao novu tužbu i dodatne troškove.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Aktuelno rukovodstvo FK Partizan susretalo se u prethodnim godinama sa mnogobrojnim problemima iz prošlosti, tako da pretnje tužbama i vraćanje zaostalih dugova nisu ništa novo.

Generalni direktor Miloš Vazura govorio je mnogo puta do sada ko sve potražuje novac od Partizana, a u više navrata je napomenuo da se dug isplaćuje i prema italijanskom menadžeru Serđu Bertiju koji je 2010. godine posredovao u transferu Adema Ljajića u Fiorentinu.

Partizan je dužan Bertiju još 250.000 evra, a "Žurnal" piše da su crno-beli u obavezi da do kraja dana isplate tu sumu Italijanu ukoliko žele da izbegnu tužbu.

Poznati menadžer navodno preti da će "presaviti tabak" i tužbom doći do pomenute sume ali i napraviti dodatne troškove Partizanu.

Generalni direktor Vazura govorio je i ranije da ta dugovanja nisu sporna i da je Partizan u obavezi da izmiri ono što je uprava iz 2010. godina ostavila kao balast svojim naslednicima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Friday, 26.10.2018
20:30
avatar
NebitanNaKvadrat
Friday, 26.10.2018
17:49

Pantic: Zvezda platila Causica milion eura,toliko novca kao niko nikada u istoriji srpskog i jugoslovenskog fudbala.Kada ono oni kupise Fejsu pre 10 godina za 1.2 miliona eura od Hajduk Kule. Jeste da nisu platili ali nema veze,navikli su.Oprosteno im je i sest miliona duga prema Banatu za Tosica,pa im je oprosteno 2m duga za Savica BSK Borci.Ma nema veze,to je ok.Pa kaze nas profesor Pantic da je Besiktas velesila,favoriti za LE a Salzburg nikada slabiji.Pa kaze profesor Pantic,Salzburg pregazio Zvezdu u oba meca ali to je jedino tacno ukoliko smo svi mi coravi bili i videli da Salzburg nije imao sut na gol u prvom mecu a Zvezda tri stopostotne sanse.Pa kaze da smo lazni sampioni jer primamo tolike golove od ovakvih ekipa u LS. Sve me strah Miletici i Enake bi to zaustavili,ma ne bi te ekipe na gol sutnule.Njima raspali Besiktas da tri gola a mogao je devet.Dinamo Kijev im daje tri gola za 20 minuta i sva sreca da su stali kod cetvrtog inace bi bila blamaza. Tun-Partizan 3:0, sutevi u okvir gola 8:1, posed lopte 71:29,Bilbao-Partizan 5:1,sutevi u okvir gola 11:1, Partizan-Petah Tikva 2:5. Pa se ja pitam jel to taj recept za uspeh u Evropi?Jesu li to pravi sampioni?I zamislite oni takvi se nekome smeju.Pa preposteni Pantic kaze da mu ne treba casa vode ukradena a ne pomoc sudija na utakmicama.Pa sto postenjacino ne vrati bodove Napretku,Radniku,Vozdovcu,Macvi,Zemunu i Borcu pretprosle sezone?Zasto ne rece da je Leonardo zasluzio crveni na derbiju,pesnicom udario Frimponga namerno a jos i imao zuti iako je faul bio za crveni.Pa kako to nisi primetio postenjacino? To su vam samo neke od lazi koje taj covek izgovara.Tacno se vidi koliko je iskompleksiran.TV Partizan a komentarise sta je Zvezda uradila protiv Liverpula.Pa to nigde na svetu nema.No kakva televizija,takav klub,takvi navijaci a takvi i rezultati.

avatar
DekiStankovic5
Friday, 26.10.2018
19:57

E neka te nije mrzelo da napises ove cinjenice,sto je najgore ovo je samo mali deo,ima jos dosta toga,navikli da plasiraju lazi konstatno,specijalno kad je 'Zvezdin Vesnik' u pitanju,taj klub nikad nije imao marketing a ni ideju,a sad su dotakli dno,mogli bi malo da pogledaju Zvezda Tv a I Zvezda Kids pa da nauce nesto,tako to rade veliki klubovi,a ne ovi u pokusaju!

avatar
SvetskiSampion
Friday, 26.10.2018
20:30

Cemo toliko o coveku koji boluje od sizofrenije.

avatar
DekiStankovic5
Friday, 26.10.2018
12:01

Sad ce Pantic da napravi vanredni Vesnik da odbrani zdusno upravu,te akademike I pisce ,da napadne Djuru I Bjeku jer se I on plasi ako se ovi skinu nema ni njega posle ko da placa za budalastine koje izgovara!A I malo da ubaci I Zvezdu tu cisto zbog njegove terapije!

avatar
Südkurve München
Friday, 26.10.2018
11:31

Jako cudno sto te tuzbe dolaze sada, a ne ranije (?)

avatar
RIP KOBE
Friday, 26.10.2018
13:58

djuric sredio sa svojim posrednicima

avatar
Апис
Friday, 26.10.2018
15:06

Шта ћеш, чекао Италијан да наплати и камеру. Те 2010. му није било хитно за лову. Сада можда јесте

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Friday, 26.10.2018
10:51

Otkazujte i sva letovanja, ne samo svoja nego i svih vasih rodjaka, prijatelja i konkubina!

avatar
RIP KOBE
Friday, 26.10.2018
13:59
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Friday, 26.10.2018
16:44

Napisao sam ''i'', znaci da su zimovanja vec otpala.