Rogan: "Vojvođanski derbi u nezgodnom trenutku"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.03.2019.
22:42
Izvor: Sportske.net, fkspartak.com

Strateg subotičkog Spartaka Predrag Rogan rekao je da vojvođanski derbi dolazi u nezgodnom trenutku za obe ekipe, ali i da se nada povoljnom ishodu na stadionu "Karađorđe".

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa subotičkog Spartaka u sredu će gostovati Vojvodini u okviru 25. kola Super lige, a obe ekipe ulaze u sutrašnji meč posle lošeg starta u prolećnom delu sezone.

"Utakmica protiv Vojvodine dolazi u nezgodnom momentu za obe ekipe, koje nisu baš sjajno startovale u ovom delu prvenstva. Zahtevam od mojih momaka da nastave u ovom ritmu i sa ovim igrama koju su pokazali u prethodna dva kola", rekao je trener Spartaka Predrag Rogan.

Spartak je na startu prolećnog dela sezone zabeležio dva poraza i remi, a na tri meča ekipa je postigla samo jedan gol.

"Napomenuo sam i ranije da se fudbal igra za bodove i golove, a mi smo baš u ovom segmentu bili uskraćeni. Osvojili smo samo jedan bod, a po prikazanoj igri trebali smo još koji, međutim to je sada iza nas", dodaje Rogan.

Obe ekipe dočekuju sutrašnji meč pod velikim pritiskom, pošto je i Vojvodina jako loše počela prolećni deo sezone i takođe doživela poraz u prethodnom kolu.

"Mislim da će utakmicu dobiti ekipa koja je lakše i brže prebolela poraz u prethodnom kolu, a ja se nadam da ćemo to da budemo mi. Očekujte agresivan Spartak, željan dobrih rezultata sa igračima koji su željni dokazivanja i potvrđivanja. Želimo da zabeležimo pozitivan rezultat, da li će to biti pobeda ili remi, nama su bodovi preko potrebni. Mi smo spremni i očekujem dobru utakmicu i povoljan rezultat", zaključio je trener Spartaka.

Utakmica 25. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Spartaka igra se u sredu od 18 časova na stadionu "Karađorđe".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke