Rogan najavio silno motivisani Napredak protiv Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2019.
16:35
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kruševljani su ove sezone već ''otkinuli''dva boda Partizanu, kako će proći protiv aktuelnog šampiona?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Derbi 11. kola Linglong Superlige igra se u Kruševcu, gde će domaći Napredak u nedelju od 16 časova dočekati Crvenu zvezdu.

Ovo će biti uvod u još jedan fudbalski spektakl, koji se 10. oktobra očekuje u Kruševcu, kada će reprezentacija Srbije tamo odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Paragvaja.

Najavljujući duel sa aktuelnim šampionom Srbije, trener Napretka Predrag Rogan je najpre čestitao Zvezdi pobedu nad Olimpijakosom u Ligi šampiona, uz poruku da će njegov tim biti maksimalno motivisan da se prikaže u svom najboljem izdanju.

"Zvezda je apsolutni favorit u nedeljnoj utakmici, a u prilog tome ide i podatak da se jedanaest igrača Crvene zvezde upisivalo u listu strelaca. Mi imamo našu računicu.

Zvezda će protiv sebe imati jedan izuzetno motivisan Napredak. Ono što moji momci treba da urade je da greške smanjimo na minimum u nekim fazama igre, koji će protivnik Zvezdinog kvaliteta to znati da iskoristi.

Sa većom koncentracijom i sa više energije i žara očekujem da ćemo neke izgledne situacije pred protivničkim golom realizovati. Ako želimo pozitivan rezultat, uz maksimalno poštovanje kluba kao što je Crvena zvezda, onda moji momci moraju da budu maksimalno disciplinovani, angažovani, agresivni a iznad svega hrabri i odvažni. Jer samo hrabri i odvažni možemo do pozitivnog rezultata.

Ne očekujem promene u sastavu Crvene zvezde, i mislim da će nastupiti u punom sastavu, što će naše navijače i sve ljubitelje fudbala u Kruševcu maksimalno obradovati jer želimo da im pružimo jedan dobar fudbal u Kruševcu"
, objašnjava Rogan.

Iskusni štoper Tomislav Pajović biće sutra na velikim iskušenjima, ali i on se nada rezultatskom iznenađenju.

"Izlišno je govoriti o kvalitetima Crvene zvezde posle pobede nad Olimpijakosom. Mi ćemo tražiti svoju šansu i nećemo ih sigurno preceniti i nadam se pozitivnom rezultatu", poručio je Pajović.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu Napretka, ulaznice za ovu utakmicu su danas od 10 časova puštene u prodaju na stadionu Mladost u Kruševcu.

Ulaznice će se prodavati i na dan utakmice od 10:00 sati do početka utakmice. Cena ulaznica je nepromenjena: sever 200, istok 500, zapad jedan 600 i zapad dva 700 dinara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 05.10.2019
16:59

Mogli bi malo da pokazete postovanja prema jediniom predstavniku Srbije u Ligi Sampiona.

avatar
pfc
Saturday, 05.10.2019
18:19

Da li si uopste procitao tekst? Nema ni jedna rec nepostovanja cak suprotno. Ima i previse postovanja.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 06.10.2019
04:23

Zamisli da ti pratis svoj klub koliko pratis mene i moje komentare na vestima o Zvezdi..

avatar
paok
Saturday, 05.10.2019
22:04

Aj objasni sta su to rekli pa da vas ne postuju.

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 05.10.2019
16:43

Bili su motivisani i protiv zebrica pa su sudije zatvorile tu utakmicu...

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 05.10.2019
18:46

Да. А претпрошле сезоне утакмицу против Партизана (те сезоне је било више таквих) су им били продужили десет минута, али Партизан није ни то искористио.