Rođendan proslavljen na najbolji način, najubedljiviji Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.10.2018.
19:52
Izvor: Sportske.net

Najubedljivija pobeda Partizana od starta sezone.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Partizan ove sezone nije bio ubedljiviji nego danas protiv Voždovca.

Ekipa Zorana Mirkovića je danas savladala u gradskom derbiju Voždovac sa 4:0 (2:0) i tako stigla do 7. pobede u ovom šampionatu nakon 11 odigranih kola.

Partizan je imao prvu polupriliku preko Nikolića nakon centaršuta Zakarića, ali gola nije bilo, da bi u 7. minutu Voždovac dobro pripretio preko Stuparevića koji je izašao 1 na 1 sa Stojkovićem, ali nakon što ga je zaobišao, šutirao je i na kraju je Valijente sa gol linije dobro intervenisao.

U 19. minutu konačno gol, poveo je Partizan nakon kornera koji je izveo Pantić, najsnalažljiviji je bio Nemanja R. Miletić koji je sa pet metara ugurao loptu u gol.

Imao je Voždovac par poluprilika nakon tog gola, ali nije bilo promene rezultata sve do 41. minuta kada je Zakarić uspeo da postigne gol nakon fenomenalne akcije Partizana, šutirao je sa 25 metara, snajperski precizno je pogodio u stativu i lopta je ušla u gol za 2:0.

Partizan je imao još jednu priliku u nadoknadi prvog poluvremena, Rikardo je dodao petom do Đerleka koji nije uspeo da postigne gol.

U nastavku blaga inicijativa Partizana, Rikardo i Pantić su imali šanse, potom i Đerlek koji je bio sebičan, ali promene rezultata nije bilo sve do 71. minuta kada je Zakarić ponovo postigao gol i doneo sebi etiketu najboljeg na terenu.

Ilić je neshatljivo uhvatio loptu u ruke nakon što je mu je uputio igrač Voždovca, usledio je indirektan udarac nakon kog je Goran Zakarić odlično šutirao i poslao loptu u gol za konačnih 3:0.

Naravno, u 73. minutu zbog 73. rođendana Partizana koji je bio juče, navijači crno-belih su to proslavili bakljadom i vatrometom, pobeda je upriličena na veoma lep način.

Do kraja utakmice beležimo i jednu intervenciju Valijentea nakon što je Mašović prošao po strani, a do kraja crno-beli postižu još jedan gol.

Ivanović je uspeo da postigne svoj novi gol u dresu crno-belih i da stavi tačku na ovaj duel.


Za kraj pogledajte i tabelu domaćeg prvenstva.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Душан Терић
Saturday, 06.10.2018
11:20

Ljudi dobili smo vozfovac. Sta se lozite. Zato ne mozemo da dobijemo nijednu jacu ekipu. Titula je izgubljena. Zato svi napolje

avatar
zg partizan igokea
Friday, 05.10.2018
21:55

Svaka cast, pobedili su svoju filijalu.

avatar
PADAMNAGORE
Friday, 05.10.2018
23:52

Haha, to si video a nisi video vasih 10 filijala koje ste vi pobedili. Kompleksi samo biju a drugi smo.. Zamisli tek da smo prvi sta bi tek tad radili...

avatar
Bianconeri Belgrado
Saturday, 06.10.2018
00:33

Hahaahahah tebi je svaki klub Partizanova filijala,kako nas ta filijala prosle sezone dva puta pobedila?!

avatar
magister
Friday, 05.10.2018
20:45

Igra u kojoj se videlo i znanja, ali i olako prokockanih šansi, naročito od Pantića. Kao da ga zadovoljava što je ušao u šansu. Da u takvim situacijama reaguje 100% koncentrisano, imao bi bar 5 golova više na kontu ove sezone. A napredovao jeste. Đerlek predugo bio na klupi, baš potencijal, ali je sad po svaku cenu hteo da se dokaže i par puta pokvario napade. Đerlek je dovoljno dobar u defanzivi da bi bio mnogo bolja opcija uz jednog veznog, nego bilo koja druga dva vezna zajedno. Nikolić. Zašto bez agresije i bez ambicije, a često i malodušno. Plus, sve ovo što je protiv Voždovca delovalo tečno i atraktivno - treba da bude uobičajena igra. Pa da se vrati publika. Naravno, bez onih ludaka, koji su danas doduše, ajde, obeležavali rođendan. Ali ja mislim da samo traže povod da pucaju i pale. I na šta to liči da se dvaput zbog njih prekida utakmica. Cirkus. Takođe me je par puta razočarao Pantić, a i Šćekić, kad se okrenu na levo i pokušaju, naravno bez uspeha, da proture kroz šumu nogu loptu, dok na desnoj strani sam Miletić utrčava. To ne sme da se dešava ni beku ni štoperu, a kamo li veznjaku, pa još ofanzivnom (Pantić). U prvom, kod uigrane akcije, kad je trebalo da mekano i tačno, bez prepreke, doda dubinsku Zakariću, Pantić je šutnuo prema tamo. Ni to ne sme. Mora da ima najviše standarde. Ja to od njega očekujem, a mogu da pohvalim da igra sve bolje.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Saturday, 06.10.2018
09:31

A Arminova sebicnost kad je imao jos trojicu?

avatar
aeon
Saturday, 06.10.2018
22:22

Tačno, ali prvo sam to o njemu napisao, pogledajte. Dugo sedenje na klupi je stvorilo psihozu, želeo je da se dokaže po svaku cenu i - bio sebičan i grešio. Ima potencijal, igra s njim uparenim sa Pantićem i zadnjim veznim je znatno tečnija, nego kad na to mesto stave još jednog zadnjeg veznog.

avatar
magister
Saturday, 06.10.2018
12:18

Kod priče o Đerleku izostavio reč zadnji, uz jednog zadnjeg veznog.

avatar
poljskikupanjac
Friday, 05.10.2018
20:10

koliko gledalaca na proslavi bilo 100 200 ili 300 nagradno pitanje

avatar
Ša-la-la-la
Friday, 05.10.2018
20:00

Rikardo do Djerleka, Djerlek do Pantica...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 05.10.2018
19:54

Partizan ka šampionskoj tituli samo sudije mogu da zaustave.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Friday, 05.10.2018
19:53

PARNI VALJAK u cetvrtoj brzini (od mogucih ko zna koliko) za desetu pobedu i trideseti bod.

avatar
Bianconeri Belgrado
Friday, 05.10.2018
19:53

Cas fudbala! Ovako svaku utakmicu.