Rodić završio u Švedskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.07.2015.
10:56
Izvor: Sportske.net

Deset dana uoči početka nove sezone mladi defanzivac Vladmir Rodić pronašao je angažman na severu Evrope.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Nešto više od nedelju dana ostalo je do početka nove sezone u domaćem šampionatu a fudbalski klub Rad odlučio je da proda mladog defanzivca Vladimira Rodića šampionu Švedske.

Talentovani defanzivac imao je ponudu Atletiko Madrida ali nije bio spreman da se kali u drugom timu zbog čega je izabrao Malme.

"Malme je, posle nekoliko kontakata, rešio da i zvanično zatraži našeg igrača. Nije dugo trebalo da se dogovorimo. Šveđani su korektno vrednovali igrača i rad na Banjici pa do potpisivanja ugovora ostaje da se obave još lekarski pregledi" rekao je generalni direktor Rada Uroš Tošić.

Vladimir Rodić igra na poziciji desnog beka a po potrebi može da odgovori na zadatke u veznom redu, a dobra sezona u dresu Rada omogućila mu je transfer u Malme sa kojim će pokušati da se domogne grupne faze Lige šampiona.

Mladi defanzivac stasao je na Banjici ali je pre prelaska u prvi tim morao na kaljenje u ekipe Palića, BASK-a i Srema iz Jakova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 08.07.2015
12:54

Strasno je da Zvezda ili Partizan nemaju novca za ovakve igrace!

avatar
baldekeita
Wednesday, 08.07.2015
12:49

Izabrao je dobru sredinu,sigurno ce imati prostora da se dokaze,posebno jer je polivalentan.Nije se mnogo pricalo tokom sezone o njemu,ali je imao odlicnu sezonu i mogao bi da napravi lepu karijeru.Moze da igra podjednako dobro i bek i krilo i levo i desno,vrlo zahvalan igrac koji ima dosta prostora za napredak.