Rodić počeo da daje golove, a sad najavljuje Zvezdinu duplu krunu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.03.2018.
22:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Osvajanju titule Zvezda je već veoma blizu, ostaje joj da se do kraja proleća približi i drugom trofeju.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Iako je u nastavak sezone ušla bez Kange i Boaćija, sa Pešićem u manjoj golgeterskoj krizi, Crvena zvezda je nastavila da pobeđuje i uvećava prednost na čelu tabele, a u prvi plan kada su golovi u pitanju izbio je levi bek Milan Rodić.

On je najpre bio tvorac preokreta u Subotici, sa dva postignuta gola, a juče je svojim trećim golom u nizu ''otključao bravu'' Voždovca u trijumfu od 2:1.

Naravno, presrećan je zbog svojih najnovijih partija, a dan posle meča sa Voždovcem istakao je da su crveno-beli juče imali poseban motiv, zbog 73. rođendana kluba.

A na rođendan Crvene zvezde, Rodić je poželeo i osvajanje duple krune.

''Velika je čast biti deo kluba sa tako bogatom istorijom kao štoje Crvena zvezda, 73 godine generacije su se borile da naše ime uživa ugled u svetu koji danas ima.

Zato smo mi na terenu dali sve od sebe kako bismo podarili našem klubu i navijačima najlepši poklon za rođendan, ono za šta živimo svi mi koji volimo crveno-bele boje – pobedu.

Siguran sam da je ovo samo jedna u nizu pobeda i da ćemo u ovoj, 73. godini postojanja naše Zvezde uspeti da joj donesemo duplu krunu.

Naši navijači su i juče pokazali da su oni snaga obog kluba, napravili su fenomenalnu atmosferu i dodatno ulepšali proslavu rođendana'',
izjavio je Rodić za klupski sajt.

Prvi golgeter lige Aleksandar Pešić se opet nije upisao u strelce, ali je Rodiću majstorski asistirao.

''Fantastično mi je uputio loptu, našao se na pravom mestu što me ne čudi jer Pešić zaista ima odlično kretanje i osećaj u igri. Nije mi bilo teško da posle takve asistencije pošaljem loptu u gol'',
istakao je Rodić.

Posebno mu je drago i zbog pobedonosnog gola koji je postigao Nenad Krstičić.

''Svi smo presrećni što je mali pad koncentracije u 88. minutu ispravio Krstičić. Čestitao bih mu na prvencu, da je mogao da bira siguran sam da bi želeo da prvi gol u crveno-belom dresu bude odlučujući u poslednjim sekundama utakmice'', zaključio je Rodić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Monday, 05.03.2018
10:35

Lepo sto je proradio,sad mi lici na Marsela kad se stusti po levoj strani pa raspali na gol-ima napretka u njegovoj ofanzivi puno (Y)

avatar
Milan_89
Monday, 05.03.2018
00:13

Voleo bih da i sledece sezone u nasem dresu vidim Borjana, Savica, Babica, Zuleta, Rodica, Jovicica, Krsticica, Adzica, Gobelju i Radonjica... Mislim da oni treba da ostanu kao kostur ekipe, veliki zvezdasi pre svega a i zbog pozitivne energije i atmosfere koju prave