Rodić otkrio zašto je Deki bio ljut: ''To mora da se eliminiše''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.02.2020.
15:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Da li je lekcija naučena videćemo već u sredu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Gde je stao Vladan Milojević, uspešno nastavlja i Dejan Stanković, novi trener Crvene zvezde, koji je upisao dve pobede u prve dve utakmice na klupi crveno-belih.

Oba puta, i protiv Čukaričkog, i protiv Vojvodine, Zvezda je do pobeda dolazila rutinski, bez većih problema, ali treneru Dejanu Stankoviću se juče neke stvari u igri njegovog tima nisu dopale.

O čemu se radi otkrio je i levi bek Milan Rodić u razgovoru za klupski sajt.

''Dobro smo postavljeni, sinhronizovani smo. Sve je to plod dobrog rada na pripremama, treninzima a i uigranosti. Međutim, ne sme da nam se događa pad koncentracije i neke greške koje nas na našu sreću nisu skupo koštale.

S razlogom je trener Dejana Stanković bio ljut jer se u desetak minuta koliko nismo bili na svom nivou gube utakmice. To mora da se eliminiše, verujem da ćemo radom uspeti da popravimo neke segmente što će svakako popraviti sliku o nama'', izjavio je Rodić.

Njemu je jučerašnja utakmica bila jubilarna, 100, pa mu je pre početka meča uručen uramljen Zvezdin dres.

''Velika mi je čast i privilegija da sam se našao u odabranom društvu fudbalera koji su odihgrali 100 mečeva u Crvenoj zvezdi.

Sve dok iz ruke legendarnog napadača Vojina Lazarevića, kome je juče bio i 78. rođendan, nisam primio poklon nekako nisam bio svestan šta sam postigao.

Nije mnogo fudbalera u ovom veku imalo priliku da pregura “stotku” u Zvezdi a ja, eto, od prekosutra 'gazim' dalje, pa ćemo videti gde ću da stignem'', ističe Rodić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 23.02.2020
21:34

Deki je bio ljut jer niste radili ono sto je od vas trazio.