Rodić gubi trku sa vremenom, ko će ga zameniti?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.09.2017.
12:22
Izvor: Sportske.net

Dva dana uoči duela sa Kelnom sve je izvesnije da Vladan Milojević neće moći da računa na levog beka Milana Rodića.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak čeka duel drugog kola grupne faze Lige Evrope sa Kelnom a trener Vladan Milojević i dalje nema potpuni uvid u to na koje igrače će moći da računa.

Golman Milan Borjan ima problema sa povredom tetive i ligamenta na desnoj šaci i nije izvesno da će biti spreman za meč sa Kelnom, a utisak je da Milan Rodić bije bitku sa vremenom koju ne može da dobije.

Levi bek crveno-belih povredio se na meču sa Vojvodinom i napustio teren već u 25. minutu prvog dela. Radi se o povredi zadnje lože koja neće moći da bude zalečena do četvrtka.

Mesto u startnoj postavi uz levu aut liniju mogao bi da zauzme Marko Gobeljić, a kao potencijalna zamena za Rodića participira i Dušan Anđelković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Wednesday, 27.09.2017
07:15

sta se bre desava sa ovim fudbalerima,,,pa dovedeni su kao pojacanja za ovakve utakmice i placeni i preplaceni za to sto rade i na kraju malo malo pa povreda...Jeste Rodic odlican bek ali ne moze da veze tri utakmice..Ibanjez je sezonu igrao pod blokadama jer ima problem sa levom nogom i zato ga vise niko nece...Gobeljic pre Andjelkovica svakako...

avatar
chaki
Tuesday, 26.09.2017
15:58

Gobeljic mora bre, pokazao se i bolji je i borbeniji od andjelkovica

avatar
MarkoSi
Tuesday, 26.09.2017
15:19

Gobeljić je pokazao da se na njega možemo osloniti. Nije spektakularan igrač, ali je borben do krajnjih granica i mislim da je zaslužio šansu. Ukoliko Anđelković mora da igra, bolje ga je gurnuti na krilo jer je u odbrani užasan.

avatar
Moša Pućka
Tuesday, 26.09.2017
17:53

Marko Gobeljić - Zvezdin ''MULTIPRAKTIK''. Podseća me na Džona Ošeja od pre 10-15 god. u Junajtedu kod Fergunsona. Tada je bilo: ako na nekoj poziciji ''škripi'', tu je Ošej (O'Shea); čovek jedino nije igrao špica i ofanzivnog veznog. Sećam se da je jednom u PL protiv (ako se ne varam) VBA stao na gol u finišu meča (10-ak min); Vand der Sar se povredio, a Fergi više nije imao ni 1-nu izmenu na raspolaganju. Takvi igrači vrede kao suvo zlato. Kada se sagleda sezona u celini, shvatiš da je njihov udeo u osvajanju trofeja (ako se osvoje) OGROMAN.

avatar
NikolaBuki
Tuesday, 26.09.2017
14:39

Evo ljudi ja cu da igram ne treba nista da mi plate samo ne andjelkovic.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 26.09.2017
14:20

Nek onda igra Gobeljic umesto Rodica

avatar
Al(a)din
Tuesday, 26.09.2017
12:25

Samo ne Andjelko !!!