Robijeva poruka "Orlovima": "Biće vam jako teško"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.05.2018.
14:54
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki otkrio je šta misli o šansama reprezentacije Srbije na predstojećem Mundijalu u Rusiji.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki govorio je tridesetak dana pred početak Mundijala o šansama "Orlova" u Grupi E.

Utiske hrvatskog stručnjaka na "Tviteru" je podelio novinar "Sos Kanala" Nebojša Petrović, a evo šta Robi zaista misli o šansama našeg nacionalnog tima u konkurenciji Brazila, Kostarike i Švajcarske.

"Ne shvatam one koji tvrde da Srbija ima laku grupu na Svetskom prvenstvu. Brazil nije favorit samo u toj utakmici već i za osvajanje titule, Švajcarska ima kontinuitet, a Kostarika je u Brazilu pokazala koliko je nezgodna. Biće vam jako, jako teško", konstatovao je Prosinečki.

Bivši trener Crvene zvezde i Kajzerija praktično je ponovio ono što je rekao posle samog žreba. On je tada kazao da Srbija ima šanse ali da isto tako za rivale ima ozbiljne reprezentacije.

"Srbija ima šanse. Koliko god da je Švajcarska kroz kvalifikacije igrala fenomenalno u baražu je prošla tesno. Švajcarska je dobra reprezentacija ali mislim da Srbija nije bez šansi. Ona je pokazala kroz kvalifikacionu grupu da ima odlične igrače tako da Srbija ima dobre šanse", rekao je pre pet meseci Robi.

"Orlovi" će na Mundijalu u Rusiji igrati u Grupi E protiv Kostarike, Švajcarske i Brazila, a prva utakmica na programu je u Samari 17. juna od 19 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke