Robi izgubio strpljenje - Zvezda da plati dug!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.01.2015.
19:17
Izvor: Sportske.net, index.hr

Legenda Crvene zvezde i njen bivši trener Robert Prosinečki odlučio je da se obrati FIFA zbog dugovanja koja mu crveno-beli još uvek nisu isplatili.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tu informaciju preneo je danas hrvatski portal ''Index'', navodeći da se popularni Robi još 16. decembra tim povodom obratio Svetskoj kući fudbala.

Isti izvor navodi da Prosinečki, koji je Marakanu napustio još 2012. godine, zahteva isplatu 130.000 evra, sa uračunatim kamatama. Crvena zvezda je prethodno već upozoravana zbog toga od strane FIFA, ali je ovaj problem i dalje aktuelan.

Zbog toga se Zvezdin bivši trener odlučio i za radikalnije mere, da uz pomoć ''disciplinaca'' iz FIFA izvrši još jači pritisak na srpskog šampiona, kako bi mu se pomenuta suma što pre isplatila.

Crvena zvezda će, ipak, najverovatnije, dobiti novi rok za isplatu duga, a ako i njega ne ispoštuje, suočiće se sa oštrim sankcijama - oduzimanjem bodova posredstvom nacionalnog saveza, pa možda čak i izbacivanjem u niži rang...

Podsetimo, Zvezda je zbog sličnih finansijskih problema prošle godine već diskvalifikovana sa evro-scene, što je još jedna otežavajuća okolnost po crveno-bele.

Kao što je poznato, klub iz Ljutice Bogdana ima još jedan veliki problem kad su zaostali dugovi u pitanju, a radi se o ''slučaju Bronovicki'', koji takođe nestrpljivo čeka svoj novac.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali samo vi sektasi
Monday, 12.01.2015
20:24

Dajte mu jednu lepu kokardu optocenu dijamantima, mozda vam i oprosti pola tih para:-) Salu na stranu, ovo je iznenadjenje cak i za mene. Nema sanse da ovo moze da se isplati...