Ristić: "Nisam sto posto spreman"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.03.2017.
17:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin univerzalac koji je na meču sa Spartakom konačno imao nešto veću minutažu priznao je da se fizički još uvek ne oseća sto posto spremnim.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Samo dvojica fudbalera Crvene zvezde koji su pre tri godine igrali protiv Spartaka u Moskvi imali su priliku da u subotu ugoste lider ruskog šampionata na "Marakani".

Prvi je golman Damir Kahriman, a drugi Mihailo Ristić koji je priznao da je jučerašnji meč bio jako dobra provera za ekipu Crvene zvezde.

"Drago mi je što sam imao prilike da budem deo prve utakmice ikada odigrane na stadionu Spartaka u Moskvi, a sada i da ugostim njihovu ekipu na 'Marakani'. Ambijent za igru je bio jako lep, prava bratska atmosfera se osećala. Sama utakmica nam je dosta značila da nastvimo da dižemo formu" kazao je Ristić.

Subotnji duel na stadionu "Rajko Mitić" bio je prvi u 2017. godini u kojem je Mihailo Ristić imao nešto veću minutažu. Zbog problema sa povredom Zvezdin univerzalac preskočio je početak prolećnog dela sezone, a priznaje da se još uvek ne oseća sto posto spremnim.

"Još uvek ne mogu da kažem da se osećam odlično, duga je bila pauza. Osim nekoliko utakmica na pripremama gotovo da nisam ni igrao u ovoj godini. Zbog povrede zgloba nisam još uvek sto posto spreman, ali, s obzirom na sve okolonosti, zadovoljan sam kako sam igrao i nadam se da će mi forma od sada ići uzlaznom putanjom" dodao je Ristić.

Ostaje samo da se vidi još koliko će nastupa u crveno-belom dresu upisati momak rođen u Bijeljini jer se spekuliše da je transfer u Espanjol već gotova stvar i da će na leto put Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Monday, 27.03.2017
13:10

Dokle vise Rileta na beka aman, treba da igra staru poziciju.

avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 26.03.2017
18:59

Риста врати се што пре у праву форму да моје очи зелене више не гледају Кангу у Звезди.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 27.03.2017
10:32