Rimejk iz Moskve - Brazil razmatra prijateljsku sa Srbijom?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.12.2018.
21:58
Izvor: Sportske.net

Spisak potencijalnih rivala je poduži, ali Srbija se nalazi u grupi reprezentacija sa kojima bi Brazil mogao da odmeri snage u martu sledeće godine.

Epa/Felipe Trueba
Epa/Felipe Trueba

Povezane vesti

Fudbalsku reprezentaciju Brazila sledećeg leta čeka učešće na Kupu Južne Amerike, pa je u planu odigravanje pripremnih mečeva tokom proleća.

U martu će nekoliko reprezentacija biti slobodno, a među njima se nalazi i Srbija, pa tako "Orlovi" predstavljaju jednog od potencijalnih rivala Brazila, piše "Globoesporte".

Selektor Brazila Tite priželjkuje prijateljski meč sa Nemačkom, ali još uvek nije izvesno da će "Panceri" prihvatiti tu ponudu, dok je Danska već izuzela sebe sa spiska potencijalnih rivala.

Ukoliko reprezentacije Brazila i Srbije budu odmerile snage sledećeg marta, biće to rimejk utakmice 3. kola grupne faze Mundijala u Rusiji koja je pripala "Kariokama".

Podsećamo da je nedavno sa Ostrva stigla vest da i Vels razmatra odigravanje prijateljske utakmice sa Srbijom.

Naš nacionalni tim prvi meč u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine igra 25. marta protiv Portugala u Lisabonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Monday, 10.12.2018
23:32

Treba da igramo prijateljske sa boljima od sebe a ne sa slabim ekipama sa kojima se zavaravamo o nekom potencijalu. Samo ekipe iz top 10 pa kako prođemo, ali kad očvrsnemo biće druga priča.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 10.12.2018
23:05

Hocemo li vise docekati neku superjaku reprezentaciju?!