Rikardo otkrio ko je Partizanov ''Hulk'', jedva čeka da oseti atmosferu u Humskoj

Autor: Darko Mitrović
subota 14.07.2018.
18:49
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Novi napadač Partizana golom obeležio svoj zvanični debi i na pravi način najavio susret sa navijačima u Humskoj.

Screenshot: Instagram/partizanbelgrade
Screenshot: Instagram/partizanbelgrade

Povezane vesti

Rikardo Gomeš tokom priprema je imao poteškoća da se privikne na sistem rada u Partizanu, nije bio efikasan u kontrolnim utakmicama u Sloveniji, ali je proradio kada je i trebalo, na početku nove sezone.

Crno-beli su kao gosti u četvrtak savladali pljevaljski Rudar sa 3:0, a upravo je Rikardo postavio konalan rezultat.

''Presrećan sam, jer je to moj prvi gol na zvaničnoj utakmici za Partizan za koju znamo da je od velikog značaja za sve, a ujedno se nadam da je i najava mojih dobrih budućih partija'', izjavio je Rikardo Gomeš u razgovoru za klupski sajt.

Adaptaciju na novu sredinu olakšaće mu i dolazak najuže porodice, a Rikardo otkriva da mu je supruga već oduševljena što će živeti u Beogradu.

Od saigrača za sada se možda najbolje slaže sa Đorđem Ivanovićem, kome je već dao i zanimljiv nadimak.

''Đole je predivan momak. Zovem ga Hulk po liku iz crtanog filma, jer je veoma jak. Pričamo i na engleskom ako to pitaš, ne govorimo ga baš najbolje, ali se razumemo odlično. Ja ne razumem srpski, Đole ne zna portugalski i onda su tu stalno neke šale kada smo van trening kampa. Mi imamo naš jezik'', objašnjava Rikardo.

Narednu utakmicu Partizan igra u četvrtrak u Humskoj, biće to revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Rudara, a Rikardo jedva čeka da oseti atmosferu na stadionu.

''Željno iščekujem da osetim atmosferu na stadionu o kojoj mi konstantno svi govore. Nadam se da će nam kao i uvek pomoći i biti dvanaesti igrač na terenu, jer uz njihov energiju možemo da postignemo sve što želimo, a ja ću lično kao napadač dati maksimum'', poručio je Rikardo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke