Rikardo igra za statistiku, Partizanu vođstvo trajalo pet minuta

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.04.2019.
19:47
Izvor: Sportske.net

Ne polazi igračima Partizana mnogo toga za nogom u derbiju sa Čukaričkim. Rikardo Gomeš doneo vođstvo, Luka Stojanović nedugo zatim poravnao rezultat.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nerešeno je (1:1) posle prvih 45 minuta igre u Humskoj, a duel Partizana i Čukaričkog za sada ne opravdava epitet derbija.

Indisponirani igrači Partizana nisu bili inspirisani, premda im od ishoda večerašnje utakmice zavisi konačan plasman na tabeli u preliminarnoj fazi takmičenja.

Najagilniji u timu Save Miloševića bio je Zoran Tošić koji je izveo sve prekide iz opasnih zona, ali njegovi udarci nisu napravili probleme Nemanji Beliću.

Rikardo Gomeš je u prvom delu meča igrao za sebe, šutirao je kad god mu se ukazala prilika, a u 32. minutu uspeo je da pogodi i upiše 15. prvenstveni gol.

Samo pet minuta kasnije Čukarički stiže do izjednačenja. Samjuel Ovusu dodao je loptu ka Stojanoviću koji je imao dovoljno prostora u šesnaestercu, pa mu nije bilo teško da pogodi mrežu.

Recimo i to da je Čukarički u uvodnim trenucima meča imao pogođenu stativu preko Luke Lukovića.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 03.04.2019
19:54

ovo je raspad sistema bruka, verni navijaci nigde , ovaj rikardo je jedan napaljeni keser , da sam na tosicevom mestu isamarao bi ga i napolje ,sebicnijeg igraca nisam video , aliiii da takvi igraju jos dugodugo dugo u partizanu