Rikardo Gomeš vredi više od Leonarda?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.06.2019.
17:39
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Da li će ovog leta to i da se potvrdi?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Za razliku od prethodna dva prelazna roka, Partizan bi ovog leta mogao mnogo da zaradi na izlaznim transferima svojih najtraženijih igrača.

Strahinja Pavlović se dogovorio sa Juventusom, čeka se samo ozvaničenje, a Partizan bi od tog posla trebalo da u startu zaradi bar pet miliona evra, plus naknadno još dva kroz dodatne bonuse.

Drugi fudbaler od koga se očekuje velike zarada ovog leta u Humskoj je najbolji strelac crno-belih u minuloj sezoni, reprezentativac Zelenortskih Ostrva Rikardo Gomeš.

Partizan je zimus odbio ponudu od 4 miliona evra, Rikardo je tokom proleća nastavio da rešeta mreže, stigao do brojke od 26 golova i 4 asistencije u svim takmičenjima, pa sada crno-beli, prema informacijama ''Mozzartsporta'' traže još milion više - ukupno pet.

Zanimljivo, napadača Partizana traži klub sa kojim su crno-beli pre dve godine već uspešno poslovali. U pitanju je Al Ahli iz Saudijske Arabije, koji je u leto 2017. od Partizana za 4 miliona evra kupio Brazilca Leonarda.

Navodno, Al Ahli i za Rikarda nudi istu sumu kao tada za Leonarda, pa se postavlja pitanje da li će klub iz Humske istrajati u svojoj nameri i na kraju ipak uspeti da Rikarda proda skuplje nego Leonarda.

Ali, ako se u trku sa Al Ahlijem uključe Kinezi, ili još neki arapski klub, ovaj cilj crno-belih bio bi mnogo realniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 09.06.2019
22:39

Tesko je pratiti kontiunitet koga i za koliko je Partizan prodao , recimo u zadnjih pet godina, ali sam siguran da je te bisere imao i taj posao odradio Mamic, Partizan bi suvereno vladao nasim fudbalom i bio medju boljim evropskim ekipama...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
19:15

Rikardo ne vredi više od Leonarda jer je Leonardo prodat mnogo mnogo ispod cene. Sada se u Partizanu opet pita neko ko se razume u fudbal pa Rikarda ne prodaju Vazura i Vučelić i zato Partizan traži više nego za Leonarda. Platiće tih 5M €, a možda i više jer im treba Rikardo za primat na domaćoj sceni.

avatar
Old_school
Sunday, 09.06.2019
18:45

Cek, cek, Rikardo vredi vise od Joveljica?! Ma vazi...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
19:17

Rikardo vredi više od svih zvezdinih napadača zajedno, a ne samo od Jovelića i to su stranci videli i dobro znaju ko je najbolji špic u Srbiji. Čudi me kako to da nisu tražili svemoćnog Pavkova ili Boaćija nego baš Rikarda. Vredi, vredi mnogo više hahahahaha

avatar
IDEA ponos severa
Sunday, 09.06.2019
21:19

Pa za one vase penaldžije je Ronaldo nas Rikardo. A taj Joveljić kao spic igrača manje vredi od našeg štopera Pavlovića. Mislim, da tu se priča završava. Pametnome dosta. Uzmi antibiotik prije spavanja axaxxa

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 09.06.2019
17:46

U Italijanskoj štampi se pominje 8 miliona + bonusi, ali Italijani pojma nemaju ko je Pavlovic, čak me i pitaju šta mislim o njemu...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
19:20

Prosečan Italijan ne gleda srpsku ligu, a Pavlović je odigrao tek polusezonu u seniorskom fudbalu pa je logično što ne znaju, isto kao što je logično što ga je Juventus zapazio i već daje preko 8M € za njega jer oni odlično znaju da vredi skoro 3 puta više.