Rikardo Gomeš u epizodi ''Hvala ti, crno-bela ljubavi''! Šta je poručio na rastanku?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.07.2019.
12:11
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Juče je sve završeno oko njegovog transfera, a na rastanku od Partizana imao je šta da poruči.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Dugo je Rikardo Gomeš ovog leta čekao na konačan dogovor Partizana i Al Šarže oko njegovog transfera, čitave pripreme je proveo samo trenirajući, bez ijedne odigrane utakmice, ali mu se na kraju sve isplatilo.

Potpisao je milionski ugovor sa klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Partizan je takođe dobro zaradio (tri miliona plus eventualno još 600.000 na ime bonusa) i na kraju su, reklo bi se, svi srećni, svi zadovoljni.

Rikardo se danas u Holandiji priključuje ekipi Al Šarže, a pre polaska iz Beograda, u razgovoru za ''Alo'' je sumirao utiske posle godinu dana provedenih u Partizanu.

''Pre svega, želim da se zahvalim svima u Partizanu koji su mi pružili priliku da igram u tako velikom klubu. Proveo sam fantastičnu godinu u Beogradu, upoznao mnogo divnih ljudi, stekao prijatelje za ceo život i iz Srbije nosim mnoge lepe uspomene'', naglasio je odlični napadač na početku razgovora.

Trenuci koje će najduže pamtiti iz prethodnih godinu dana u Partizanu vezani su za derbije protiv Crvene zvezde.

''Moj gol na večitom derbiju sa Crvenom zvezdom i trenutak kada smo na njihovom stadionu osvojili Kup. To su sigurno dva najupečatljivija detalja, ali ima ih još.

Kao napadaču, posao mi je da dajem golove i trudim se da ih bude što više. Bilo bi mi drago da sam bio najbolji strelac najjače lige u Srbiji, ali ni ovako nije loše.

Stvarno sam zadovoljan. Mislim da sam imao dobru sezonu, a da nije bilo povreda, bila bi još bolja. Uz to, žalim i što nismo bili šampioni, ali osvojili smo Kup, pa je sezona generalno bila uspešna'', istakao je Rikardo Gomeš.

Svojim, sada već bivšim saigračima, poželeo je mnogo uspeha u novoj sezoni i pre svega plasman u Ligu Evrope, a ne odbacuje mogućnost da im se jednog dana ponovo pridruži.

''Zašto da ne. Život i fudbal su takvi da nikad ne znate šta će vam doneti. Eto, pre samo godinu dana sam došao u Partizan, potpisao ugovor na tri godine, a već ovog leta napuštam Beograd. To je fudbal, sve se brzo odvija i ko zna, možda se vratim, ne bih imao ništa protiv da se to dogodi'', poručio je Rikardo Gomeš.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke