Ričmond Boaći, ''brži i od lava'': ''Ko god čita ovaj intervju, važno je da zna...''

Autor: Darko Mitrović
petak 26.07.2019.
16:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde ''puca od samopouzdanja'' posle gola protiv Helsinkija.

Nikola Krstić/Sportske.net
Nikola Krstić/Sportske.net

Povezane vesti

Boaći je ''načeo'', Pavkov dotukao Fince, pa Crvena zvezda bez mnogo briga iščekuje revanš protiv Helsinkija.

Ono što možda i najviše ohrabruje trenera Milojevića je što Boaći igra sve bolje i efikasnije, ponovo je ušao u pravu formu, posle prošlosezonskih problema sa povredama.

''Kada nisam povređen ja sam potpuno drugačiji fudbaler. Po povratku iz Kine imao sam mnogo problema sa povredama. Kada sam zaista fizički spreman uvek dajem sve od sebe.

Ako pogledate moju karijeru vidite da sam uvek kada sam bio zdrav igrao odlično, tako je bilo i u Italiji. Nakon oporavka od povrede moram da krenem sve ponovo i to mi teško pada. Znam da, ako ide ovim putem kao što je počelo, množete mnogo da očekujete od mene. Osećam se odlično'', istakao je Boaći u razgovoru koji prenosi Zvezdin klupski sajt.

Svestan je da protivnički igrači neretko ne biraju sredstva da ga zaustave, ali on tvrdi da se ne plaši njihovih grubosti.

''Od kada sam došao u Zvezdu šta god da radim na terenu, na neki način nateram protivničke fudbalere da budu grubi prema meni. Protivnici će ili d ate „pretuku“ ili da pokušaju da te uplaše, ali ja sam iz Afrike, ništa ne može da me uplaši, osim ako me lav juri, mada možda bih bio brži i od lava. Moraće da se trude još više ako žele da me uplaše'', poručio je Boaći.

Iz njegovih reči prosto isijava optimizam i vera da Zvezda ove sezone može da napravi i više u odnosu na prethodnu, kada se plasirala u Ligu šampiona.

S tim u vezi naveo je i jedan konkretan primer.

''Verujem da ćemo se plasirati u Ligu šampiona, već smo uspeli u tome, zašto ne možemo opet? Jedino što treba jeste da budemo potpuno fokusirani i da ne uzimamo nijednu utakmicu zdravo za gotovo.  Ako imam priliku da postignem deset golova na utakmici ja ću to uraditi.

Nekada nemate sreće, ali, ko god da čita ovaj intervju, važno je da zna da ako verujemo i ispravno razmišljamo možemo sve.

Porto je osvojio Ligu šampiona, nisu imali najbolje igrače, ali su se borili i verovali su u to. To moramo i mi da uradimo. Kada vidite trenera koji je pored terena kao lav i vi želite da budete kao on. Kod nas je situacija baš takva. Neće biti lako, ali uspećemo'', poručio je Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Friday, 26.07.2019
18:27

Bocko polako dize formu moci ce da da 100% u grupi LS!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 26.07.2019
17:58

Bravo Bocko takvim ljudima je mesto u Zvezdi.

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 26.07.2019
17:38

Boaći je oduševio svojim intervjuem.