Rezervisti crno-belih arhivirali Lazarevac

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.09.2018.
16:49
Izvor: Sportske.net

Partizan sa kombinovanim sastavom slavio protiv Kolubare u Lazarevcu.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Ekipa Partizana je bez velikih problema slavila protiv srpskoligaša iz Lazarevca, Kolubara je savladana rezultatom 1:2 (0:1).

Od samog starta Partizan je napadao, ali nije to bilo ozbiljno, pa golova nije bilo sve do 19. minuta kada je Slobodan Urošević prošao po levoj strani, uposlio je Nikolića koji postiže gol nakon ne toliko dobre intervencije odbrambenih igrača domaćih.

Nakon vodećeg gola Partizan je nastavio da drži loptu u posedu, dva puta je Slobodan Urošević pokušavao iz slobodnog udarca ali promene rezultata nije bilo.

Za to vreme na drugoj strani nije bilo mnogo uzbuđenja. Kolubara je naterala Partizan da se brani posle auta Ljube Baranina i jednog od kornera ali je Filip Kljajić nije imao problema.

U nastavku slična priča, Partizan je držao loptu, a već u 49. minutu je Armin Đerlek uspeo da postigne novi gol za Partizan i da, po svemu viđenom, reši pitanje pobednika.

Ipak, Partizan se malo kockao, rezervisti crno-belih su dozvolili jedan opasan napad Kolubare, lopta je stigla do Stefana Matijevića koji sjajnim udarcem vara Kljajića za konačnih 1:2.

Igrao se 75. minut.

Nije Partizan više dozvolio bilo kakav opasniji napad domaćina, pa je na kraju zasluženo slavio pobedu u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Napominjemo da su pred kraj utakmice navijači Partizana skandirali ime Zorana Mirkovića, trenera koji je nasledio Miroslava Đukića na klupi crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Душан Терић
Wednesday, 26.09.2018
17:16

Ljudi da li se jos neko slaze sa mnom da je ovo slabo? Zar se zadovoljavamo time sto smo duplo bolji od kolubare i sto ovaj parrizan ne moze da razbije cak ni jednog treceligasa?

avatar
remedyynwa
Wednesday, 26.09.2018
17:49

Deklasirali smo “evropsku zvezdicu”, ovo je 5a postava druze

avatar
Душан Терић
Saturday, 29.09.2018
07:16

Ovo je druga postava. Parrizan nema petu postavu. Ali je ono kolubara. Treceligas

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 26.09.2018
18:44

Posle ovakve uvertire za kup utakmicu, budi srecan i da smo ovako odigrali.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Wednesday, 26.09.2018
16:50

Dajte Arminov prvenac.