Revolucionarni predlog - Zvezda da pozajmi dvojicu igrača Partizanu?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2019.
13:37
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Nešto slično kao što je uradila sa Radničkim iz Niša?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Brojni nekadašnji fudbaleri Partizana ovih dana posećuju crno-bele na pripremama u Sloveniji - od Gregora Balažica, Branka Ilića, Marka Jankovića, do - Milka Đurovskog, koji je jednim svojim predlogom odmah izazvao brojne reakcije.

Mlađe čitaoce da podsetimo da se radi o nekada odličnom napadaču koji je 1986. godine ostvario senzacionalni transfer iz Crvene zvezde u Partizan, što se prepričava i više od tri decenije kasnije.

Međutim, sa ove vremenske distance to po njegovom mišljenju više ne bi trebalo da bude senzacija, već bi Zvezda i Partizan trebalo češće da sarađuju kada su transferi u pitanju, bez obzira na njihovo veliko rivalstvo.

Pre svega, zbog što boljih rezultata u Evropi, a svoj predlog je objasnio u izjavi koju je, između ostalog, preneo ''Mozzartsport''

''Razumem da se navijači ne gotive, ali rukovodioci Zvezde i Partizana bi trebalo da se međusobno pomažu.

U smislu, evo Zvezda je igrala Ligu šampiona i zar joj nije bilo u interesu da dva igrača prosledi Partizanu, pa da joj se crno-beli priključe u istom takmičenju narednog leta, ili za koju sezonu?

Da Srbija, na osnovu onih koeficijenata, dobije dva predstavnika. Kod nas su to nepremostive prepreke. U inostranstvu nisu.

Kao da smo u glavi ograničeni.

Nažalost, ne gledamo opšte dobro, naslađujemo se porazima ovog drugog. To moramo da menjamo'', istakao je Đurovski.

Podsetimo, ovog leta Crvena zvezda je tako postupila sa aktuelnim vicešampionom, Radničkim iz Niša, gde je poslala na pozajmicu Erika Jirku i Dejana Melega.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 09.07.2019
20:26

Sa njima nema saradnje.. Bolje u beton ligu sa našim krševima nego u LŠ sa njihovim igračima.. Imamo primer vaterpola, gde smo im pozajmljivali u jednoj sezoni 8 igrača da bi oni mogli da izguraju sezonu a par sezona nakon toga su nam vratili tako što su nam oteli učešće u LŠ iako smo mi bili šampion države.. Sa njima ni u crkvu!

avatar
Osijek 51
Tuesday, 09.07.2019
19:55

Zvijezda NIKADA, od postanka do danas nije imala tim, ukljucujuci i onaj koji je osvojio KES , a da je to rezultat rada i pameti. Zna se da je JUGO liga zbog politicke dominacije, kidnapovanja igraca dva puta godisnje i pravnih marifetluka bila njihova besplatna fudbalska skola i trziste gdje se nista ne placa ili simbolicno. U ratno vrijeme je to utihnulo jer politicare nije zanimao fudbal, a onda su ponovo dosli na svoj poznati, suvereni teren , tako ce i ostati jer drugacije neznaju...TACKA

avatar
biTan
Tuesday, 09.07.2019
19:29

Da nam Partizan bude filijala,kao FMP u kosarci.. :D

avatar
footballmagic
Tuesday, 09.07.2019
16:15

Mislim da se Milko izražavap figurativno. Očigledno je želeo da kaže nešto u vezi potencijalne saradnje klubova koji su najveći rivali, umesto stalnog trvenja i - to jeste mudro zapažanje, generalno. E sad, kao što je neko dole primetio, istina je da Zvezda nema bolje igrače, nema igrače koji bi njoj bili višak, recimo treći po kvalitetu na poziciji, a da taj igrač bude - pojačanje Partizanu. Ni na jednoj poziciji. Ja sam bio za dovođenje Vukanovića i Vulića iz Napretka u Partizan, uzela ih je Zvezda. I? Gde su? Moja je ideja bila da im se daje šansa i da se iškoluju u sjajne igrače. Sad i da dođu, verovatno ne bi imali mesta, bili bi rezerve, a zašto bi Partizan *školovao* Zvezdine igrače? Ili suprotno? Meni nije jasno ni uzimanje na pozajmicu Pantića. Jel hteo da se vrati? Trebalo je da vrati pare Čelsiju i vrati se u Partizan, kao pokajnik. Jer je pogrešio i ugrozio svoju karijeru, a prevario Partizan. Ali muljatori nađu način da naprave *kombinaciju*. Možda je i ovo najava nekakve kombinacije, po Šefovom nalogu, kako da još jasnije postavi - razliku između Zvezde i Partizana, pa kao Zvezda svojim slabijim igračima, koji joj nisu u konkurenciji, pojačava Partizan! Ljudi je li ovo zaista kraj polunormalnog sveta koji znamo? Magister, kucam s drugog mesta, pa ne znam lozinku.

avatar
somborac77
Tuesday, 09.07.2019
15:34

Predlog koji mozda funkcionise u ponekim normalnim drzava ali u srbiji gde je sladje da protivnik izgubi pa makar ja nepobedio....tj da komsiji crkne krava.Predlog o pozajmicama je jedino moguc kad se drzavni klubovi budu privatizovali i kad se gazda bude pitao sta je bolje za klub a dotle ce svi da se mrze medjusobno.

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 09.07.2019
17:27

U kojoj jos zemlji imas takav primer da najveci klubovi pozajmljuju igrace jedni drugima osim, recimo, u Italiji gde je Iguain dosao na veoma skupu pozajmicu koja bi bila propracena prilicno skupim i otkupom da je ostao? To nije normalna pojava i ovo je iluzoran predlog, a i mrznje ima svugde, nije to nas ni izum, ni recept.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 09.07.2019
15:10

Bez obzira sto sam okoreli Zvezdas ja mislim da bi bilo dobro za Zvezdu da neke igrace koji nemaju zagarantovano mesto u prvom timu prosledi na kaljenje u partizan.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 09.07.2019
14:51

Ok je da pomazemo manjim klubovima, slazem se.

avatar
Darko0071
Tuesday, 09.07.2019
14:31

Nazalost taj dan nikad nece doci,mada bi stvarno bilo extra videti i zvezdu i partizan u ligi sampiona

avatar
MMK
Tuesday, 09.07.2019
14:26

Lupi tako covek pa ostane ziv

avatar
staljin
Tuesday, 09.07.2019
14:01

Alo bre Milko , gledaj svoja posla i ne pravi se pametniji nego što jesi . Ispada da su ti navijači i Partizana i Zvezde , svaki u svoje vreme , s pravom skandirali :"Milko debilko !!! " .

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 09.07.2019
13:54

Tebi neko treba mozak da pozajmi, prijatelju...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 09.07.2019
13:49

zvezda jedino može da pozajmi Teleoptiku da se vrati u PLS, a tim koji bez sudija Partizanu šutne 1 u okvir gola na 4 utakmice, kažem bez sudija ne mogu ni da treniraju s Partizanovim igračima. Pa njima je Marin najbolji igrač koji je dao 6 golova u sezoni, a Suma koji je takođe dao 6 iako nije ni bio standardan proglašen u Partizanu najvećim promašajem. Toliko.

avatar
Man united
Tuesday, 09.07.2019
14:57

Марин је најбољи од свих ваших играча заједно. А ви само наставите да се заваравате. Пад ће бити само још болнији.

avatar
Bergkamp10
Tuesday, 09.07.2019
15:09

Razmisli jos jednom sta si napisao