Rešena najveća dilema, da li je ovo Partizanovih 11 za Plzenj?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.02.2018.
10:10
Izvor: Sportske.net

Teško je očekivati drugačiji scenario, mada ne treba isključiti ni neku drugu opciju, ili eventualno izneađenje koje Miroslav Đukić sprema za revanš.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je juče ostvario cilj u Lučanima, savladao je domaću Mladost sa 2:1, ali mnogo teže nego što se očekivalo, na jedvite jade i uz veoma lošu igru, što je posle meča konstatovao i trener crno-belih Miroslav Đukić.

Ipak, pobeda je ono što se piše, Partizan se vratio na devet bodova zaostatka za Crvenom zvezdom i ipak u pobedničkom raspoloženju dočekuje revanš meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Viktorije u Plzenju.

Ono što se pojavilo kao problem šefu struke crno-belih još pre kraja prve utakmice u Humskoj (1:1), jeste pitanje drugog štopera, s obzirom da je Bojan Ostojić već duže povređen, a da je Milan Mitrović u četvrtak ''pocrveneo'' i nema pravo nastupa u revanšu.

Đukić je u finišu prve utakmice ukazao priliku mlađanom Svetozaru Markoviću, ali teško je očekivati da bi on mogao da bude njegov prvi izbor u Plzenju, pogotovo što juče nije odigrao ni minut u Lučanima.

Protiv Mladosti je svih 90 minuta na pomenutoj poziciji odigrao Nemanja G Miletić, doskorašnji levi bek Partizana, nije ostavio loš utisak i ujedno je uvećao svoje šanse da uz drugog Miletića čini štoperski tandem crno-belih u revanšu.

Potencijalna opcija je i Marko Jevtoić na štoperu, ali se ona ipak može razmatrati tek kao neko alternativno rešenje.

Pitanje štopera nije i jedina dilema pred Partizanov put u Plzenj. I dalje je neizvesno da li će Saša Zdjelar biti spreman za revanš, ali za sada postoje optimističke prognoze u tom pogledu, pa ga treba očekivati među startih jedanaest.

Takođe, očekuje se i povratak Ognjena Ožegovića posle povrede, ali utisak je da bi on u Plzenju mogao da bude Đukićev ''džoker'' u nastavku meča, ukoliko stvari ne krenu po planu tokom prvog poluvremena.

Što se tiče pozicije levog beka, čini se da je Slobodan Urošević za sada ''zacementirao'' svoje mesto, iako je bolji utisak ostavio na pripremnim mečevima, nego u prva dva zvanična u drugom delu sezone. Njegov konkurent Antonov nije bio ni na klupi u Lučanima i teško ga je očekivati i u Plzenju.

Zato, u slučaju da se Ostojić oporavi do četvrtka, možda je realnija opcija da se Nemanja G Miletić vrati na levog beka. Na Đukiću je odluka...

sastav




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Tuesday, 20.02.2018
01:15

Moze i bez jankovica, beskoristan

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 19.02.2018
21:53

Po meni je celavi Miletic ok, problem je u onom drugom. Kao sto Zvezda nema srece zbog povrede Boacija, tako ni Partizan zbog Zdjelara i Ostojica/Mitrovica. Bilo bi lepo da oba kluba nastave takmicenje. Valjda ce tako biti. Zvezda i Partizan imaju tu sezonu koja potpuno unistava rejting na listi UEFA, Zvezda Kairat, a Partizan Zaglebje. Kad se klubovima obrisevta godina, bice mnogo bolje.

avatar
jfvr
Tuesday, 20.02.2018
22:47

Управо то....ја не могу да верујем да постоје ментоли који не желе Партизану или Звезди пролаз даље....Разумем спрдњу у нашој лиги кад неко киксне,али за Европу ми никад неће бити јасно....Само здрави у глави,идемо даље...

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 19.02.2018
19:36

Ko ce igrati stopera je mnogo manji problem od od cinjenice da citava ekipa igra veoma, veoma lose.Plzenj je tehnicki losa ekipa, igraju na snagu i gradjeni su kao ragbisti i bez preterivanja mislim da su najlosija ekipa u ovoj fazi lige uefa, ali Partizan i protiv takve ekipe iskreno ne moze nicemu lepom da se nada.

avatar
Milorad
Monday, 19.02.2018
19:05

Ako zelimo dalje mora igrati i borbeni ozegovic... ako je spreman

avatar
Pixi G0L iz kornera
Monday, 19.02.2018
14:26

Da vam se u Plzenju vrate Lucani, Napredak, Borac, Spartak, Vozdovac, Vojvodina, Bezanija, Macva i Novi Pazar.

avatar
PADAMNAGORE
Monday, 19.02.2018
15:35

Da se vama vrate slavni dani, to vama zelim a ti nas pusti na miru i ne troluj po nasim vestima! Iš ! !

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 19.02.2018
16:43

Bravo za odgovor, Piksiju!!!

avatar
Offside
Monday, 19.02.2018
16:17

Strah u vama izmice kontroli !

avatar
Pixi G0L iz kornera
Monday, 19.02.2018
16:07

Da vam se vrate slavni dani kao protiv Surdulice, Macve, Borca, Napretka, Spartaka, Vojvodine, Vozdovca, Bezanije i Novog Pazara. To su slavni dani vase proslosti.

avatar
Offside
Monday, 19.02.2018
14:26

Ako ne Ostojic (a ne vidim razlog zasto ne ako je zdrav) onda pre Jevtovic.Miletic celavi je odradio kompletan posao u Lucanima,dok je ovaj ofarbani kosati Miletic statirao.Ako ce tandem veznjaka ciniti Daca i Zdjelar onda Jevtovic na stopera,mada bi bolja opcija bio Ostojic.

avatar
Loris Karius
Monday, 19.02.2018
13:36

Izgleda da ću preskočiti gledanje utakmice da bih izbegao nervuranje gledajući Miletića kao štopera.

avatar
Beli
Monday, 19.02.2018
11:55

Sta treba jos Jankovic da uradi da nebi boo u startnih 11.Covek ubi igru, upropasti svaku kontru.....

avatar
Saša Ilić
Monday, 19.02.2018
14:17

Jeste bio loš u napadu ali je odigrao odličnu odbranu.Za razliku od Sume koji je trčkarao kao dete na igralištu.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Monday, 19.02.2018
16:06

Ti rece odbranu koju majke ti pa on je trebao da cuva onog Zemana on se setkao na nasoj polovini?! Sa te srane smo i primili gol !

avatar
Борко Михајловић
Monday, 19.02.2018
11:39

Samo ne Miletića na štopera... Ćelavi je odigrao odličnu utakmicu kući, pokupio mnogo lopti, mnogo puta je nadskočio njihovog špica koji ima 2m i 100kg.. Mislim da niko živ nema poverenja u drugog Miletića.

avatar
Monday, 19.02.2018
11:29

Kosati nije ostavio los utisak? Strasno. Stojkovic- Vulicevic, Miletic, Ostojic, Urosevic ili Antonov- Zdjelar, Radin- Tosic, Suma, Pantic- Tavamba. Jovicic, Markovic (Miletic), Antonov, Jevtovic, Jankovic ili Ilic, Ivanovic, Jovanovic ili Ozegovic. Ako Miletic bude na klupi, verovatno bi pokrivao i (levog) beka i stopera i onda se otvara prostor da izbrisemo jedno -ili- u nastavku Haha

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 19.02.2018
11:25

Ahahhahna Militici Tandem u tako bitnoj utakmiciz?! Uzas Ovo su 2 najgora stopera koja su igrala u Istoriji kluba... Zato kada budemo primili jedno 5 komada, opet ce im sudije biti krive

avatar
Offside
Monday, 19.02.2018
14:28

Jesi li ti covece gledao utakmicu u Beogradu kada tako pises za celavog Miletica?

avatar
Offside
Monday, 19.02.2018
16:26

Ma daj nemoj da pricas..Decko je pokidao protiv Viktorije.Gol je bio iz ofsajda i tu je pre ispao Daca koji nije sacuvao igraca koji je loptu vratio u peterac pre gola.Covek je vodio rovovsku bitku sa onim dzinom od spica i spakovao ga je u dzep.Daleko od toga da nikada nije kiksnuo ali ako ce mo tako da gledamo,onda je i Ramos kiksara?Svakom se desi kiks,ali Miletic je odlican stoper i gledaj siru sliku i to koliko nas je puta spasio.O beku Mileticu necu nista reci,tu se slazem.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 19.02.2018
15:52

Pa njemu je dovoljan samo jedan kiks pa da primimo gol! Jel mu pobegao igrac Plzenja jeste, jel smo primili gol? Jesmo pa??? Njegove greske sve sve protivnike vode do stopostotne sanse! A o kosatom Mileticu necu ni da pricam! PAMETNOM DOSTA