Rešen još jedan problem, Zvezda kupuje beka!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.06.2019.
15:28
Izvor: Sportske.net

Polako se sklapaju kockice.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Juče je u redovima srpskog šampiona predstavljen novi vezista Hose Alberto Kanjas, a jasno je da se tu prelazni rok za "crveno-bele" ne završava.

Odavno se priča da Zvezda traži kvalitetnog levog beka, ideja je bila da u klub stigne Egipćanin Karim Hafez, ali do realizacije tog plana nije došlo.

Pojavile su se rezerevne opcije, a prema saznanjima portala "Mozzart Sport" uprava kluba je donela odluku i dogovorila još jedno pojačanje.

Naime, Crvena zvezda će za 200 hiljada evra od Pafosa otkupiti  brazilskog internacionalca Žandera Santanu!

Ostali su još samo završni pregovori, Kiprani traže još 50 hiljada evra, ali se očekuje da se dve strane uskoro dogovore.

Čitav transfer bi trebalo da bude realizovan u nedelju, a Žander će sa Zvezdom parafirati dvogodišnju saradnju.

Njegov dolazak mogao bi da znači i odlazak Milana Rodića, ali samo u slučaju dobre ponude.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gonzalo333
Saturday, 29.06.2019
00:32

Alma Wakili,Muller Dinda dva beka za Zvezdu.

avatar
Dorotej
Friday, 28.06.2019
17:35

Užas šta radi Zvezdina uprava. Gomila prosečne fudbalere, istrošene, prodaje Zvezdinu decu. Ovo će da nam se olupa o glavu.

avatar
tomi selbi
Friday, 28.06.2019
16:56

Realno bruka. 1.5m za malog Terzica, je realno smesno... Umesto da ste decka ostavili da igra, vi dovodite djedove i jos placate obestecenje... Katastrofa. Prosle godine niko nije obracao paznju na pare i promasene transfere zbog LS, ali nje, nazalost nece biti sada... Pa cemo videti kakvi su strucnjaci Terza i Mrkela.

avatar
paok
Friday, 28.06.2019
15:47

Ne znam kakav je igrac ali placati obestecenje za igraca koji ima 31 godinu je bezveze. Prodate onog klinca za sitnu lovu a dovodite ovoga. To je valjda politika nasih klubova, prodas mlade a dovedes neke isluzene i stare.

avatar
Čeki
Friday, 28.06.2019
17:18

Ma strasno, svaki nas klub koji napravi fenomenalan uspeh, pocne da prodaje mlade, a dovodi starije strance iz navodnog razloga da su im potrebni rezultati odmah. Zvezda je u ove 2 godine pogotovo, jako talentovane igrace olako prodavala, i bojim se da joj se ne desi ono sto se Partizanu desilo s njegovom skolom, a to je da odjednom zbog hiperproizvodnje i zadrzavanja jako malog broja igraca, da to propadne. Da se ne dodje u situaciju da nemas 2 igraca da das.