Renomirani engleski medij ocenio fudbalere Partizana, jedna nezaslužena četvorka i nezaslužena sedmica!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.10.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net

Pogledajte ocene sa jučerašnje utakmice.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je sinoć odigrao dobar meč, a engleski mediji smatraju da je zaslužio makar bod.

To se može ustanoviti i na osnovu ocena koje su dobili igrači, Mančester junajted ima daleko više "petica" koja nije zavidna ocena, s tim što ima i jednu osmicu (Vilijams), a Partizan ima jednu četvorku.

Ocene je dao renomirani "Independent".

Pogledajte u nastavku ocene za startere obe ekipe.

Stojković 6 - Miletić 4, Ostojić 6, Pavlović 6, Urošević 6 - Zdjelar 6, Natho 6 - Tošić 6, Suma 7, Asano 5 - Sadik 5.

Romero 5 - Džons 5, Megajer 5, Roho 6, Van Bisaka 7 - Garner 6, Mektominej 6, Vilijams 8, Lingard 5, Mata 5 - Marsijal 5.


Možda su previše bili rigorozni prema Miletiću, ali je činjenica da je napravio penal koji je doneo tri boda Mančester junajtedu.

Od ostalih, možda je Suma precenjen, Pavlović potcenjen, po našem mišljenju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boban Villa Latkovic
Sunday, 27.10.2019
14:25

Ubedljivo najgori nas igrač Miletec.. Ni kriv ni dužan lik igra fudbal u profesionalnoo ligi 😒

avatar
Osijek 51
Friday, 25.10.2019
20:35

Sa Tosicem kao starterom Partizan ima igraca MANJE, zalosno je gledati tu nemoc, on je izbacio iz ritma i Miletica koji nije morao uklizavati kod onog penala. Da je Stevanovic igrao barem 45 min. sigurno bi tri puta probio po boku i usao u 16. Ocekivao sam da ce Stojkovic MUDRIJE braniti penal, kako se nije sjetio da ga ceka i pokusa nesto na refleks...

avatar
djordja
Friday, 25.10.2019
15:25

Prilicno nerealno..Tosic 4, Miletic 5 ..ostatak 6, izuzev Sume, bar 7,5 i Urosevica 6,5

avatar
Sanchez Bakero
Friday, 25.10.2019
12:12

Ja ne znam koju su utakmicu oni gledali. Sadik i Asano su bili više nego dobri sinoć, najmanje 6. ...Suma isto... a Tošić je odigrao za 2...

avatar
REVØLT
Friday, 25.10.2019
11:52

Smejurija od ocene za Tosica, o tome toliko. Pavlovic, Asano i Sadik su zasluzili ocenu vise, a Suma sasvim sigurno nije dobio previsoku ocenu, on je mali zvrk kojeg naprosto obozavam da gledam i sa kojim treba ugovor da bude produze. Jedan komentar: ''Po meni, Asano odigrao najbolje, i u odbrani i u napadu. Urosevic je dobar jer mu ovaj stalno pomaze defanzivno. Miletic izgleda lose i uvek prave visak po desnoj strani, zato sto se Tosic vrati svaki drugi, treci napad, a i kad se vrati, ne trudi se previse u odbrani za razliku od Asana. Nadam se da ce Lazar kad se oporavi da zatvara mnogo bolje tu desnu stranu jer sa Tosicem duva promaja. Sto se tice ostalih igraca, Zdjelar mislim da je drugi najbolji igrac sinoc. Borben, jurio svaku loptu, uzeo 4, presekao 2, pas 82% napred, 5 odlicnih dijagonalnih pasova za promenu strane, imao onaj jedan pametan faul kad je dobio zuti i sprecio kontru 3 na 2, posle naseg prekida, a inace sve bolje igra. Duplo je bolji nego kad je dosao.''

avatar
paok
Friday, 25.10.2019
14:11

Ja se ne slazem da je Asano bio dobar. Sem trcanja nista vise. O zavrsnom pasu bolje da ne govorim, na nivou zonasa.

avatar
REVØLT
Saturday, 26.10.2019
00:50

Tvoje pravo. Ja ne mislim da je odigrao najbolje u napadu jer sigurno nije, ali, nije zasluzio ni peticu kao sto ni Miletic nije zasluzio bas cetvorku.

avatar
Old_school
Friday, 25.10.2019
11:06

U MU niko osim golmana nije za preko 5. Ono je smejurija od ekipe. Nije ni cudo sto se raspadaju po savovima. Ni ideje ni igre. Od Fergusona naovamo su spiskali preko 500 mikiona, na sta? Da je Miliju i Savi dati 50 miliona samo, svake godine bi igrali prolece u Evropi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
17:17

Verovatno si mislio na Supermiloju u čiji tim je uloženo mnogo više od 50M € otkad je došao, a samo ove sezone je uloženo 30M €. Savo je neka druga dimenzija i uopšte nije za poređenje jer je vratio Ostojića, vratio Uroševića, Zdjelar još bolji s njim, vratio i Sumu u život, ubacio i zadržao mlade i talentovane Pavloviće, Stevanovića, Lakčevića i dobio Brežančića, Natka, Asana, Markovića i Sadika za manje od 5M €. Eto toliko će biti uloženo u njegov tim.

avatar
REVØLT
Saturday, 26.10.2019
01:12

A Lutovca? :-D

avatar
magister
Friday, 25.10.2019
10:36

Stojković 6 (zbog nekoliko loših ispucavanja, inače, skoro bez posla) - Miletić 5, Ostojić 7, Pavlović 7, Urošević 6 - Zdjelar 6, Natho 7 - Tošić 5, Suma 6 (imao par sjajnih poteza, mada je i posle onog epskog driblinga šutirao po sredini, inače bi dao gol, ali i par užasnih, u kontrama pokušavao da protura kroz trepavicu umesto da jednostavno spoji igrača na levom ili desnom krilu sa golom - 3x u toku utakmice!), Asano 7 - Sadik 7 (njega baš nije htelo, ali i to postaje pravilo, znači i tu treba nešto raditi).

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
10:17

Miletić i Urošević su imali po jedan kiks kod penala i kod stative kada je Urošević izgubio loptu, ali su ostalo odradili kako treba, dok su Ostojić i Pavlović dobili apsolutno sve duele s Mančesterovim igračima i što se tiče defanzivaca oni su bili najbolji na terenu. Teško je reći ko je pravio veću razliku u napadu, Asano, Sadik ili Suma. Asano ih je pretrčavao kao Son u utorak, Sadik dobijao duele i izvlačio se na poziciji ofanzivnog veznog baš kao Kejn u utorak, a razlika je u centrimetrima jer mu je jedan šut završio na stativi, a drugi pored same stative, a Suma proglašen najvećim promašajem u istoriji srpskog fudbala i preplaćenin žonglerom ih je driblinzima ostavljao iza sebe kao da je klasa iznad defanzivaca Mančestera dok Marin najplaćeniji igrač u srpskom fudbalu ikada dribla samog sebe za katastrofu zvezde. Samo ću ponoviti svoje tvrdnje: 1.Suma je plaćen ispod cene u odnosu na ono što vredi. 2. Nakon gola Sume protiv Moldea rekao sam da malo koji igrač može da uradi slično, a kao odgovor navijaču Mančestera koji se tada rugao Sumi da Mančester nema takvog igrača zbog čega je i dobio veću ocenu od Sadika i Asana jer je engleskim novinarima to jasno. 3. Nijedan igrač zvezde nema kvalitet za postavu Partizana, uzmite bilo koju poziciju, evo najbolji zvezdin igrač Marin u poređenju sa Sumom ili kako stoji u ocenama najgori Partizanov Miletić sa Gobeljićem koji nije postojao u odbrani zvezde, Son je imao autoput zbog toga, ili uporedite igru Kanjasa i Zdjelara, ma koga god hoćete uporedite po pozicijama i videćete da je svaki Partizanov igrač bolji od zvezdinog. Što se tiče Mančestera najveće ocene zaslužuju glavni i pomoćni sudija na polovini Mančestera u drugom poluvremenu, pa onda golman Romero koji je odbranio Sumi i Asanu čiste golove pa je posle sudija on taj faktor koji je spasio Mančester zasluzenog poraza, pa je tek onda najbolje ocenjeni Vilijams koji je uspeo dostojno da se suprotstavi Partizanu.

avatar
paok
Friday, 25.10.2019
14:13

Asano jeste pretrcavao ali nista vise. Pretrci igraca i uvek pogresi, jako los zavrsni pas.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
19:37

Slažem se da je loš u proigravanju i da će morati da radi na tome, pregled igre takođe - možda treba da skrati šiške :D, ali Romeru mu je odbranio čist gol i generalno je jedan od zaslužnijih jer je solo akcijama prebacivao težište pred gol Mančestera.

avatar
REVØLT
Friday, 25.10.2019
10:10

Pavlovic 6 Hahaha Tosic 6 Hahahahaha Sadik 5 Hahahahahahaha Suma nije precenjen.

avatar
REVØLT
Friday, 25.10.2019
18:54

P.S. Miletic je trebao da dobije 5.