Remi u Subotici po meri Nišlija: "Nemamo vremena za analizu"

Autor: Beta Beta
nedelja 16.02.2020.
20:10
Izvor: Beta

Tvrda, takmičarska utakmica između Spartaka i Radničkog.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog Milorad Kosanović rekao je da je današnji remi sa Spartakom korektan rezultat na teškom gostovanju u Subotici.

"Sve u svemu, remi je korektan rezultat za nas na teškom gostovanju u Subotici. Ipak, ostaje žal što nismo dali taj drugi gol. Nemamo mi mnogo vremena da ovo analiziramo. Uzeli smo bod, za vikend nam dolazi Čukarički i to je meč koji mi prosto moramo da dobijemo ako želimo da ostvarimo naš cilj. Ostaje nam da se dobro spremimo i taj duel dočekamo u najboljem mogućem svetlu", rekao je Kosanović posle utakmice.

Radnički je igrao nerešeno 1:1 sa Spartakom u gostima, u utakmici 21. kola Superlige, kojom je posle zimske pauze nastavljena sezona u srpskom prvenstvu.

"Bila  je ovo odlična utakmica u kojoj su se nadmetala dva raspoložena tima. Mi smo veliki deo utakmice imali pod kontrolom. Primili smo gol bukvalno ni iz čega. Napadali smo i dozvolili da im jedna dubinska lopta otvori kontranapad posle kog smo izvadili loptu iz mreže. To je sve što su oni imali u prvom poluvremenu. Mi smo potom uspeli da se nametnemo igrom i da izjednačimo.

U drugom poluvremenu smo igrali dobro, imali smo dosta mogućnosti da postignemo taj drugi gol koji bi verovatno značio i pobedu, ali smo napravili nekoliko greški u zadnjem pasu i to nas je koštalo dva boda. Imali su i oni u poslednjih 10 minuta dve šanse posle prekida, ali smo uspeli da se odbranimo"
, kazao je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke