Remi u Humskoj, Partizan može i bolje od ovoga!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.08.2018.
22:23
Izvor: Sportske.net

Solidna igra Partizana, ali stekao se utisak da je Bešiktaš mogao i da se pobedi večeras.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Neizvesno u Beogradu, na kraju bez pobednika u duelu Partizana i Bešiktaša u okviru prve utakmice plej-ofa za Ligu Evrope, bilo je 1:1 (1:1).

Fudbaleri Partizana su bili nešto agilniji nakon početnog opipavanja snaga, videli su svoju šansu da prođu do gola Bešiktaša. Prvu šansu za crno-bele na večerašnjem meču videli smo kada je Zdjelar pokušao iz voleja, njegov udarac koji je išao pravo uz stativu zaustavio je Pepe.

Usledio je taj 14. minut, tada je Pantić dobro povukao, dodao do Zakarića na desnoj strani, a pridošlica u Partizan je ponovo pokazao da mu prijaju utakmice u Evropi. Poslao je loptu u kazneni prostor, pravo na glavu Gomešu koji pogađa za 1:0!

Nije mnogo potrajala radost navijača Partizana, svega jedan minut. Bešiktaš je odmah pretio preko Kvarežme po desnoj strani, portugalski internacionalac je sjajno uputio centaršut ka Arslanu koji je bio potpuno sam na petercu i nije imao težak posao da savlada Stojkovića.

Golove pogledajte OVDE.

Velika greška odbrane crno-belih je ostavila traga, Bešiktaš je u narednim minutima pretio i video je svoju šansu, ali na sreću ekipe Zorana Mirkovića promene rezultata nije bilo.

Arslan je imao još jednu šansu kada je šutirao pored gola, a Partizan se probudio tek u 37. minutu kada je Zakarić pripretio sa distance.

Samo minut kasnije Larin je imao dobru šansu kada je glavom poslao loptu pored gola golmana Stojkovića, a i Miletić je umalo postigao autogol nakon jednog centaršuta sa desne strane.

Imao je Partizan još jednu šansu i to preko Gomeša koji je dobro uspeo da se izbori za šut, ali je odlično odbranio Zengin.

Grobari partizan navijaci

U nastavku sjajan početak Partizana, imali su totalnu terensku inicijativu u prvih 10 minuta i prava je šteta što nisu uspeli da postignu gol. Desni bek na ovom meču Miletić je šutirao loše u 47. minutu, da bi potom levi bek Nemanja Miletić šutirao loše nakon dobre akcije njega i Pantića par minuta kasnije. Imao je Zakarić jedan sjajan prodor i šut koji je prošao malo pored gola, a onda je i Valijente šutirao nakon centaršuta sa leve strane, ali promene rezultata nije bilo.

Tek u 62. minutu Bešiktaš preti, Erkin je iskoristio veliku grešku odbrane Partizana, ali nije postigao gol na veliku sreću.

Utihnulo je nakon toga, kao da su se i jedni i drugi umorili i kao da su bili zadovoljni ovim rezultatom koji je bio na snazi.

Veoma opasno je bilo u 81. minutu nakon kornera za Bešiktaš, Arslan je pobegao odbrani i dobio loptu na prvoj stativi, ali je poslao loptu pored gola.

Falila je snaga, kao i koncentracija do kraja utakmice i jednima i drugima, rezultat je apsolutno aktivan i za jedne i druge i odluka pada u Istanbulu za sedam dana.

Partizan definitivno može do Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

38 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefanx7
Friday, 24.08.2018
01:19

U turskoj smiljanic i suma umesto jankovica i kosovica. Tamo moze svasta da bude

avatar
ZoranZ.
Friday, 24.08.2018
01:11

Ne vredi, pa ne vredi. Dadosmo gol i kazem prijatelju - "Ako izdrzimo 5min. i ne primimo gol, pobedicemo>" - No, po obicaju, eto gola za minut. Ja vise ne znam broja glupo primljenih golova Partizana...zaista im nema broja. Da li su to penali, crveni kartoni, auto-golovi...ma uzas koliko je to amaterski pristup igri. Psiholoska spremnost nepostojeca. Takticki bleda ekipa. Ma, ne moze se u Evropu na ovaj nacin. Cemu da se nadamo u Turskoj..?? Ovi ce bez da se oznoje da utrpaju 3 komada, jer mi nemamo karakter, a to se gradi od petlica.
Takodje, ovaj gol na dushu , pored Zdjelara (zasto su njega jurili 2 godine da dodje u Partizan, samo Bog zna...decko je za Teleoptik ili Graficar) ide i Stojkovicu. Ono je morao da izadje i pokupi u njegovih 5 metara...a on zakucan za liniju kao kaznjenik. Velika greska.
Ima tu igraca koji nisu nivo za ovaj fudbal (Ivanovic, Zdjelar, Nikolic, Kosovic, Miletica oba...). Mogu oni da trce, ali jednostavno nema kvaliteta, a tu trening ne pomaze.

avatar
Poznavalac
Friday, 24.08.2018
00:45

lose je ovo jako..miletic jedan od najgorih igraca u istoriji kluba,da mi je neko reko da ce ivanovic i nikolic iz spartaka da igraju u partizanu,ne bih poverovao..to je taj prosek za nasu ligu i nedovoljno za evropu(miletic,ivanovic,nikolic...)ni ostali nisu nista bolji.ovako smo nekada igrali protiv reala,marseja tj.bili u podredjenom polozaju ali protiv jakih timova..besiktas je igrao koliko mu treba,rutinski nas prolazi,,ova uprava je napravila od nas amaterski klub bezmalo..
ja nicim veceras nisam zadovoljan jer iz svega vidjenog gotovo da nemamo nikakve sanse u revansu..

avatar
AlexPFC
Thursday, 23.08.2018
23:26

Konačno jedna fajterska utakmica. Vidi se da nas je Bata osvežio i unapredio. Samo sa ovakvim pristupom i u Istanbulu možemo očekivati rimejk Đurgardena ili Žiline. Bešiktaš nas nije nadigrao a mi definitivno imamo čemu da se nadamo u revanšu.

avatar
Ja opet Ja
Thursday, 23.08.2018
23:21

Bilo bi dobro kada bi imali 2 god za redom 2 kluba u evropi...

avatar
DUPLA KRUNA DUPLA R.
Thursday, 23.08.2018
23:19

Bravo. Steta sto nismo pobedili ali IDEMO DALJE!

avatar
NAJVECI IKADA
Thursday, 23.08.2018
23:56
avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 23.08.2018
22:58

Nije ovaj Besiktas bogzna sta,imaju imena ali moze s njima da se igra.Moglo je i bolje ali svaka cast i za ovo.Bolno je bilo gledati duel Kvarezme i Miletica.

avatar
Brajkoo
Thursday, 23.08.2018
22:57

Ogroman napredak kod Bate je uočljiv! Partizan veceras hrabar, srcan, napadacki...ali ima tu prostora za napredak. Ako se u Istambulu ponovi igra od veceras prolazimo dalje

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 23.08.2018
22:54

Bravoooo bre momci a sad da ih zgazimo tamo! Samo jakooo!⚫⚪💪💪

avatar
NAJVECI IKADA
Thursday, 23.08.2018
23:57

Ovo moze samo decak da napise. To su i hteli,da se ponadate

avatar
37Dadoo
Thursday, 23.08.2018
22:47

Svaka čast momci bravo bato.Rikardo Gomeš doktor...Jos jednu ovakvu i liga evropa je ponovo tu.Besiktas sve sami bivsi igraci iz velikih klubova...Oni su za salzburg Real....Partizan mnogo teze protivnike nego ovi iz rupe

avatar
NAJVECI IKADA
Thursday, 23.08.2018
23:58

Za vas je Suduva Barselona. Salcburg bi vas oduvao sa petardom. Spartak Trnava bi vas vratio na fabricka podesavanja

avatar
Апис
Friday, 24.08.2018
00:17

Редно је било да и Звезду погледа срећа. Погледај у задњих 10 година ко је извлачио теже противнике. Једне сезоне и то у 1-ном колу лош жреб и одмах ,,КУКУ ЛЕЛЕ".
ПС: Тај Салцбург је прошле године играо полуфинале ЛЕ. До тог двомеча са Марсејем су избацили Дортмунд и Лацио и примили само 1 или 2 гола (на 12 мечева)

avatar
magister
Thursday, 23.08.2018
22:45

Malo više koncentracije, samopouzdanja, manje - strahopoštovanja. Samo da ne ponovimo utakmicu iz Plzena u Istanbulu.

avatar
PLAYBOY
Thursday, 23.08.2018
22:36

Odbrana komplet katastrofa, toliko nesigurno deluju a kad vidim onog antifudbalera Miletica levog beka zivot mi se smuci...treba nam jedno krilo, levi bek i napadac...ovo ne moze ovako...i treba poceti sa Scekicem odmah na zadnjem veznom a Zdjelar napolje. Mada ne zna se ko je gori Zdjelar ili Kosovic.

avatar
Bianconeri Belgrado
Thursday, 23.08.2018
22:35

Bravo bre,ideno u istanbul po prolaz, iskreno kad sam gledao zadnjih 20 minuta prvog poluvremena mislio sam da ce onaj Miletic da nas ukopa svojim ispadima od Kvarezme i da nadamo se da Jankovic i Gomes nisu ozbiljno povredjeni.

avatar
petar000
Thursday, 23.08.2018
22:32

Sve u svemu, korektna utakmica. Opet utisak da su nam igraci nedovoljno spremni, povredjuju se sami od sebe. Veoma problematicno. I jos jedna stvar, cisto me interesuje da li bi mogli da probamo da odigramo jednu utakmicu bez Pantica, cisto me zanima kako ce to da izgleda. Ne znam, mislim da bi trebalo malo bez njega pokusati. Moje je misljenje da bi napravili bar dve sanse vise po utakmici. Mozda mi je lose misljenje, ali ne mogu da se otmem takvom utisku da redovno potez vise od njega i da "nekako ne razmislja na prvu". Isto mi nije jasna bila izmena Kosovica koji po meni jedini ima pluca za 90 minuta, valjda zato sto nije prosao pripreme koje su ocigledno imale kontraefekat na nase igrace. :) Nisu ih 'spremile", nego ih razmontirale ocigledno.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Thursday, 23.08.2018
23:32

Jedini koji kod nas ima pluca za celu utakmicu je levi bek Miletic. Steta sto je to istovremeno i jedino sto ima:-D

avatar
boxer
Friday, 24.08.2018
01:53

Pantic je veoma los bio veceras (kad bi bar propustio revans),
Odbrana nam je konstantno nesigurna, kod primljenog gola nam 2 igraca prave greske (Miletic,Zdjelar),a krivim pomalo i Stojketa, mada ipak dobra parija Partizana i ostaje zal' za pobedom... Samo hrabro momci idemo dalje

avatar
Nicklas Bendtner
Thursday, 23.08.2018
22:32

Mi kad imamo remi igramo korektno da ne kazem dobro, kad gubimo probudimo se pa opet nesto igramo ali kad vodimo to je nesto nevidjeno. Taj nivo koncentracije dok vodimo ja nisam nigdje vidio bukvalno ne znaju kud udaraju po terenu. Mi tek kad primimo gol dodjemo sebi, e pa tako ne moze ako hocemo u Evropu.

avatar
Апис
Thursday, 23.08.2018
22:30

Ови дефинитивно нису ништа посебно. ,,ИСТРОШЕНИ МИЛИОНЕРИ"!

avatar
NAJVECI IKADA
Friday, 24.08.2018
00:00

Videcemo hoces tako pricati i posle revansa

avatar
Апис
Friday, 24.08.2018
14:25

Видећемо... Искрено, као Звездаш нећу се много потреси ако Партизан испадне. Премда, волео бих да прођу само због националног коефицијента (UEFA-ин систем бодовања). Корист од тога би имала цела лига (укључујући и Звезду).

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Thursday, 23.08.2018
22:29

Kad bi Partizan prodao N.G.Miletića i za 10M € ne bi mu se isplatio koliko je kiksevima zakopao ovaj klub. Kriv za gol (uz Zdjelara koji je ostavio strelca samog), a umalo da autogolom napravi potpuno preokret. Inače je Partizan bio bolji u drugom poluvremenu i ipak zaslužio pobedu.

avatar
babaroga
Friday, 24.08.2018
23:33

Cisto da te podsetim, valjda ces sam da uvidis. http://prntscr.com/kmklld nasuprut ovoga: http://prntscr.com/kmkmtu Dakle, sta je tu smesno? 44miliona razlike.

avatar
babaroga
Sunday, 26.08.2018
18:14

Smesno je sto ti pokusavas da poredis isluzene asove od 35 godina (Kvarezma mladic od 34 recimo) sa timom cija je vrednost-video si koliko. Tvoji turci prema timu iz Salzburga izgledaju kao pobegli iz penzionerskog doma. Za razliku od tvog kluba gde je sve tajna u ozbiljnim klubovima se ocnovne stvari znaju. Tako mozes i da procitas na sajtu samog kluba a i na sajtu saveza koliko je ciji budzet za tekucu i vise predhodnih godina. Ali tebi je lakse da prosipas imaginacije nego da pokusas da diskutujes na realnim osnovama. Cuj, nema novca... A vlasnik trenutno najveci donator u sportu na svetu :D

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 26.08.2018
12:03

Razlike u čemu? To nisu uložene pare u tim. Salcburg je kupio tek par igrača za po 5M €, svi ostali oko ili ispod 1M €, a Bešiktaš je sad samo za golmana iz Liverpula dao 12M €. Za Vidu 9M €, za Medela 12M €, za Torea 12M €, za Negreda 7.5M € itd. Pa onda izračunaj kolike su plate za Karijusa, Roka, Pepea, Vide, Adriana, Medela, Torea, Kvarežme, Babela, Lensa, Vagner Lava, Negreda itd. Tvoj Salcburg deluje kao juniorski tim nasuprot ekipe Bešiktaša koja je prepuna prekaljenih i preskupih svetskih asova. Vidiš, to tvoje poređenje je smešno.

avatar
Alexander Stonsky
Thursday, 23.08.2018
22:29

Pobegli nam sa viljuške...

avatar
Wizard08
Thursday, 23.08.2018
22:28

Pregled igre 0,koncentracija 0,fudbalska inteligencija 0,razumevanje 0.pa od 60tog besiktas baldisao em hteli da igraju na rezultat, mogo si dusu da mu uzmes ,a ne pobedu.fudbalski kvalitet igraca nije toliko los koliko su losi ti psiholosski faktori.moze ovo dosta bolje i nadam se da ce biti za 7 dana neka bude da je bio los dan.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Thursday, 23.08.2018
22:28
avatar
Malo veliki covek
Thursday, 23.08.2018
22:25

Ovaj Besiktas smo morali da pregazimo. Igraci Partizana su bili za klasu bolji veceras. Steta sto je remi, Besiktas to realno nije zasluzio ovakvom igrom.