Remi u derbiju nije opcija za Brašanca

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.04.2016.
12:07
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Darko Brašanac rekao je da crno-beli žele da nastave pobedonosni niz u domaćem šampionatu zbog čega remi u "večitom derbiju" niko ne doživljava kao opciju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Treći put u tekućoj sezoni fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odmeriće snage, a drugi put u šampionatu crveno-beli će imati prednost domaćeg terena.

Uoči gostovanja "večitom rivalu" fudbaler Partizana Darko Brašanac ističe da bi voleo da utakmica bude atraktivna i sa mnogo golova.

"Očekuje nas teška utakmica, voleo bih da bude pravi spektakl. Mislim da u poslednjih nekoliko godina bilo dosta zanimljivih derbija. Nadam se da će i ovaj biti atraktivan, sa dobrim šansama i velikim brojem golova. Uz to, naravno, nadam se pobedi Partizana" rekao je Brašanac za 'Tanjug'.

Bodovna razlika nije nešto čime se u taboru Partizana opterećuju jer "večiti derbi" predstavlja priču za sebe u kojoj se uvek ide na pobedu.

"Bile su situacije kada smo mi bežali 15 bodova, pa je bio pritisak da se dobije derbi. Navijači to od nas očekuju i zahtevaju. I bez ove situacije na tabeli bismo imali veliki pritisak jer to je jednostavno nešto što ova utakmica nosi" dodaje Brašanac.

Vezni fudbaler kluba iz Humske zaključuje da ne bi bio zadovoljan remijem na stadionu "Rajko Mitić" jer bi time bila prekinuta serija od šest uzastopnih pobeda crno-belih.

"Ne bih bio zadovoljan neresenim rezultatom. Mi smo Partizan i u svaku utakmicu ulazimo sa namerom da pobedimo" zaključuje Brašanac.

Utakmica 1. kola plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 14.04.2016
13:17

Saranov- Bandalovski/Vulicevic, Gogua, Milenkovic/Jovanovic, Bogosavac- Everton, Brasanac/Kosovic, Ilic/Kosovic- A. Stevanovic, Vlahovic, Mihajlovic.

avatar
Thursday, 14.04.2016
12:09

Darko, dobro zboris, a upravo od tebe u subotu ocekujem mozda i najvise! * Derbiju

avatar
paok
Thursday, 14.04.2016
13:36

Vulicevic,Vlahovic,Milenkovic nece biti starteri 100%.Stevanovic isto nece igrati bar tako kazu,nije spreman.

avatar
Thursday, 14.04.2016
14:46

Znam, to je zeljeni sastav, a na drugoj vesti sam napisao i ocekivani:-D