Rekapitulacija - Šta se sve promenilo prethodnih dana i koji su Zvezdini sledeći potezi u prelaznom roku?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.06.2019.
11:11
Izvor: Sportske.net

Mnogo informacija o prelaznom roku u Zvezdi moglo je da se pročita prethodnih dana. Da ih, za početak, sve saberemo na jednom mestu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Pavkov otišao, Vasiljević došao, Hafez ne dolazi, stiže novi napadač, čeka se Kanjas, nove mete Brazilac, Senegalac i iskusni srpski defanzivac...

U najkraćem, ovo su bile najnovije aktuelnosti iz Crvene zvezde u prethodna tri dana, u jeku letnjeg prelaznog roka.

Dakle, posle štopera Radovana Pankova, Zvezda je angažovala i golmana Radnika iz Surdulice Nikolu Vasiljevića, a posle Alekse Terzića i Dejana Joveljića, ostala je i bez još jdnog napadača Milana Pavkova, koji se preselio u kineski Đangsu i to je ono što se najkonkretnije dogodilo u Zvezdi od početka prelaznog roka.

Najkonkretniju najavu onoga što sledi dao je sportski direktor MItar Mrkela, koji je na promociji Vasiljevića otkrio da će tokom ove nedelje, dakle u narednih nekoliko dana, biti završen posao oko dovođenje novog napadača. Nije želeo da otkriva ime, a očekuje se da to bude Tomane iz Tondele, iz Portugala.

Osim napadača, vezda je u potrazi i za zadnjim veznim, levim bekom i eventualno još jednim štoperom.

Kada su u pitanju zadnji vezni, najpre se pominjao 35-godišnji Žak Romao iz Remsa, ta opcija je otpala, pa je u prvi plan izbio Kanjas iz PAOK-a. Sada i tu postoji određena ''končica'', pa se pominje i ''Plan B'', odnosno 29-godišnji Stefane Bađi.

Na poziciji levog beka je Egipćanin Karim Hafez delovao kao gotovo izvesna opcija, ali Mrkela je juče takođe potvrdio da do dogovora nije došlo, pa se crveno-beli okreću novim rešenjima, a to bi mogao da bude Brazilac Žander Santana, koji će u julu napuniti 31 godinu.

Na kraju, štoper. Jedan je već doveden (Pankov), a sa drugim se za sada ne žuri, bar dok neko od defanzivaca iz aktuelnog sastava (Savić, Babić, Stojković) ne ode u inostranstvo. U tom slučaju, potencijalno Zvezdino pojačanje mogao bi da bude i nekadašnjji reprezentativac Nemanja Pejčinović, koji iza sebe ima uspešnu karijeru u Francuskoj i Rusiji.

Da zaključimo, najpre se očekuje dolazak novog napadača, i to vrlo brzo, onda zadnji vezni i levi bek, na kraju štoper, u zavisnosti od odlazaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 24.06.2019
18:33

Još ćemo vratiti Hajdina u prvu postavu, što bi bilo odlično.

avatar
Brajkoo
Monday, 24.06.2019
17:25

Zvezdini potezi?! Moli boga da se vlast ne promeni

avatar
Monday, 24.06.2019
16:58

Jako sam razočaran poslovanjem kluba. Mislim da od Evrope ove godine nema ništa.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 24.06.2019
23:51

Ma je li, a zasto si razocaran? Sto su prodali rezerve za sasvim solidne pare? Svi kukaju za Joveljica, decko izgleda kao da ima 13 godina, a tako je i gradjen, bukvalno je smesan na terenu i za njega smo uzeli 4.5m plus procenat od naredne prodaje. Pavkov isto rezerva, ostavili kostur ekipe, jos da Boacija nekom uvalimo za 1-2m, Causica i gardiste i bog da nas vidi.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 26.06.2019
23:25

Pa dobro, ali nama niko BITAN nije otisao. Druga je stvar da su nam otisli Marin, Ben i Borjan, ovako, ostala je ekipa koja je Zvezdi donela uspehe u Evropi, e sad i ja bih voleo da mozemo dovesti Aguera u junu, ali ne mozemo i necemo napredovati, ako cemo biti glupi. Ovo je po meni vrhunsko poslovanje, bukvalno prodajemo one koji nam ni ne trebaju, sada i treba dobro izabrati, jer lako je kupovati proverene igrace, a kada kupujes za 200k-1.5m, normalno je da ce biti promasaja, a ako brzas, tek ce ih onda biti, a onda nas nece biti, tako da, nemoj biti razocaran, bice opet Evropa.

avatar
Wednesday, 26.06.2019
14:32

Nekada su nam takvi igrači odlazili džabe i tužili nas za pare. To sve stoji. Ja sam samo razočaran što nismo tražili više para. Pogotovo za Pavkova. A kupujemo šta? Za par ide dana generalka sa Zenitom a za dve nedelje Suduva. Pojačanja još nema a i ako stignu Kanjas i Tomane, to su 2 stranca više. Tomanea ne znam ali Kanjas je paklen igrač. Međutim sada imamo 6 stranaca. Daj bože da uvalimo nekome Boaćija. A Marin neka uzme srpski pasoš. Pošto nema potrebe, da se on vodi kao stranac. A Čaušića neće tako lako da puste. Vidiš i sam da je Milojević zaljubljen u njega. Maltene svaku utakmicu gura njega u startnu.