Redsi očarani Šaćirijem, stiže u Beograd?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.10.2018.
09:43
Izvor: Sportske.net

Momak koji je letos zavio reprezentaciju Srbije u crno oduševio je navijače Liverpula partijom koju je prikazao u duelu sa Crvenom zvezdom.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Klupski vicešampion Evrope savladao je Crvenu zvezdu rezultatom 4:0 u utakmici 3. kola grupne faze Lige šampiona i tako preuzeo prvo mesto na tabeli Grupe C sa 6 osvojenih bodova.

Liverpul je pitanje pobednika rešio u prvih 45 minuta, golovima Roberta Firmina i Mohameda Salaha, a oba puta strelce je uposlio reprezentativac Švajcarske Džerdan Šaćiri.

Utisak je da je partijama u duelima sa Hadersfildom, a posebno sa Crvenom zvezdom Džerdan Šaćiri uverio navijače Liverpula da zaslužuje dres slavnog kluba i da Jirgen Klop nije pogrešio kada je odlučio da ga dovede iz Stouka.

To potvrđuju i komentari navijača engleskog kluba na društvenim mrežama. Redsi su oduševljeni, sipaju komplimente na Šaćirijev račun, pa je sve izvesnije da će ga Jirgen Klop povesti i na drugu utakmicu sa Zvezdom iako je bilo priče da Švajcarac neće putovati u Beograd.

Jasno, Šaćiri ima poseban motiv protiv reprezentacije Srbije i srpskih klubova i to je posle duela Švajcarske i Srbije na Mundijalu i sinoćne utakmice na "Enfildu" više nego jasno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 25.10.2018
13:10

Dvoglavi orao posle gola ispred severa OBAVEZNO! Iz slobodnjaka kao Leonardo ili jedna sa centra kao Everton da probuši ruke onom ćelavom 😂😂😂😂😂😂😂

avatar
SrkiFkCZ
Thursday, 25.10.2018
11:35

Samo ne znam zasto je ova vest toliko bitna za zvezdine navijace?!