Ređaju se potpisi u Voždovcu, još dva!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.01.2020.
11:27
Izvor: Sportske.net

Dvojica omladinaca potpisala ugovore sa klubom.

FK Voždovac
FK Voždovac

Povezane vesti

Momci koji su igrali odlično za omladinsku selekciju Voždovca, Pavle Radulović i Stefan Pirgić su potpisali ugovore sa klubom iz Zaplanjske.

"Radulović je rođen 2001. godine i igra na poziciji krila i sa klubom je potpisao profesionalni ugovor. Karakteriše ga velika brzina i sjajna tehnika, kojom je pravio probleme odbrambenim napadačima u omladinskoj ligi Srbije, a od skora nadamo se i u Superligi.

Stefan Pirgić je rođen 2003. godine igra na poziciji prednjeg veznog i karakteriše ga izuzetan smisao za igru i krativnost kojom gradi igru svog tima, sigurno će jednog dana biti veliko pojačanje i za prvi tim Zmajeva. Pirgić je sa klubom potpisao stipendijski ugovor"
, piše u objavi Voždovca.

"Pavle i Stefan su sjajni momci koji su svojim radom, zalaganjem i talentom zaslužili da budu prepoznati kao potencijalni prvotimci. Klub je naravno to prepoznao, a ja sam siguran i znam da imamo još mnogo mladih igrača koji će krenuti njihovim stopama. Sada je sve na njima, nadam se da će nastaviti da vredno rade i da će zaslužiti svoju minutažu u dresu prvog tima", rekao je trener omladinske škole Voždovca, Marko Savić.

Radulović će odmah biti priključen prvom timu Voždovca i putovaće u Antaliju, dok će Pirgić na pripreme u Sloveniju sa omladincima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke