Redari i policija "okupirali" Humsku!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.11.2017.
16:59
Izvor: Sportske.net

Slike sa lica mesta dokazuju da je fudbalski klub Partizan učinio sve da večerašnja utakmica sa Skenderbegom protekne bez incidenata.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Nekoliko nedelja unazad pripremali su se u fudbalskom klubu Partizan za ono što će uslediti večeras, a prvi utisak je da za sada sve ide kako treba.

Dva sata pre početka utakmice četvrtog kola grupne faze Lige Evrope između Partizana i Skenderbega u Humskoj nema gužve ali je zato sve oko stadiona preplavljeno pripadnicima redarske službe i žandarmerije.

Čelnici crno-belih govorili su prethodnih dana o tome šta je sve urađeno kako bi večerašnja utakmica protekla u najboljem redu i utisak je da su rezultati vidljivi već sada.

Kontrolna na ulazima je rigorozna, stadionu mogu da priđu samo oni koji imaju karte za utakmicu, a neophodno je pokazati i ličnu kartu prilikom ulaska.

Humska

Humska

Humska
Foto: Sportske.net/Darko Mitrović

Verujemo da će utakmica proteći bez ikakvih incidenata i da će se uloženi trud isplatiti, te da će ekipa Miroslava Đukića na terenu dokazati da je bolji rival i osvojiti sva tri boda.

Utakmica počinje u 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 02.11.2017
18:07

Ne znam zašto pojedini novinari, i to ista 2 lista svaki put pred Partizanove utakmice izmišljaju upade na tribine, sad 2000 Albanaca, zašto se to radi, zaista ne znam.

avatar
nemam pojma
Thursday, 02.11.2017
18:23

Blic je već stigao do cifre 3000. Još napomenuli da neki dolaze da navijaju za nas. A onda spomenuše naravno Vokrija, Prekazija. Čudi me da su Šalju preskočili. Užasna propaganda radi na tome da omalovažava, ponižava, pokušava da stvori razdor, loše reakcije navijača, da dovede do ekstremne reakcije, pa do kažnjavanja i izbacivanja iz Evrope. Sve se to vodi iz jednog centra koji nije ni u Albaniji, ni na Kosovu. Nije ni CIA ni KGB, ni bilo koja strana služba. A glavni eksponenti su im na B92 i na Blicu. Sramnu ulogu igraju.

avatar
Nedeljko Panic
Thursday, 02.11.2017
18:47

Zna se ko stoji iza svega toga.
Dovoljno slusati komentatore sa arena sport kad komentarisu partizanove utakmice.