''Recku'' stigla i krivična prijava, ali ono što mu je ''Đani'' Ćurčić priredio, potpuno ga je razočaralo!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.04.2019.
09:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Problem za problemom...

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

U Dinamu iz Vranja su konačno dočekali da prvenstvene utakmice igraju na svom stadiionu posle njegovog renoviranja, Voždovčane će u subotu dočekati u svom gradu, pred svojim navijačima, a obezbeđen je i besplatan ulaz.

Međutim, pojavio se novi problem, radovi su izvedeni bez građevinske dozvole?!

''Dobio sam krivičnu prijavu zbog radova na stadionu. Treba da je sramota onog ko je potegao prijavu, jer niko u Dinamo nije došao da krade i pljačka. Uradili smo nešto za dobrobit sporta, s obzirom da Gradski stadion još nije završen. U gradu ima na hiljade nelegalnih objekata, ali ako žele da sruše renovinar stadion, neka to i učine'', istakao je Antić u izjavi za ''Žurnal''.

Ali, nije to jedino razočaranje za popularmnog ''Recka'', iznenadni odlazak njegovog prijatelja Saše Ćurčića, koji je par meseci obavljao funkciju pomoćnog trenera Dinama. potpuno ga je šokirao, pogotovo zbog načina na koji se to dogodilo.

''Bili smo maksimalno korektni prema Saši Ćurčiću, tako da je njegov odlazak totalno nepojmljiv za mene, jer se nijednog trenutka nije žalio, ni nagovestio da bi želeo da ode. Želim mu svu sreću, ali me je razočarao kao čovek.

Iz medija sam saznao da je otišao, nije se čak ni pozdravio s nama. Nema nimalo ljudskosti u tome što je uradio. Zvao sam Ćurčića nekoliko puta, ali mi se nije javljao, tako da više nema razloga da ga zovem. Na kraju, nisam ja pobegao nego on'', poručio je Antić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Thursday, 18.04.2019
14:06

Stadion se gradio bez gradjevinske dozvole, ali treba da bude sramota onog koji je to prijavio, a ne ove koji su ga gradili?
Posle se komsinica ljuti kad kazem da nismo isti. Pa draga komsinice mi se ne "lizemo" sa ovima sa krivicnim prijavama i onima koji su bili u zatvoru u Centralnoj Evropi.

avatar
Man united
Thursday, 18.04.2019
21:00

Значи све што Рецко стварно уради и наводно уради то одмах на Звездин рачун? Наравно да нисмо исти. Ми не приписујемо Партизану потезе њихових симпатизера. И то потезе који апсолутно немају везе са Партизаном.

avatar
Man united
Saturday, 20.04.2019
09:57

Не знам о чему причаш.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 18.04.2019
23:30

Nismo se mi hvalili po drustvenim mrezama slikama sa Reckom u Vranju, nego vi. Ja o tome pricam.