"Recko" po sudijama: "Ovo je bruka i sramota, nemamo šta da tražimo u Super ligi"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 23.09.2018.
00:00
Izvor: Sportske.net

Dragan Antić ističe veliku pomoć koju je dobio Napredak, po njegovom mišljenju, od strane sudija.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić je nakon utakmice bio ljut na sudije, ali ističe da je Napredak daleko bolja ekipa u ovom trenutku.

"Razmišljao sam da povučem ekipu jer ovo je pljačka. Napredak bi nas pobedio, bolja su ekipa od nas, ali je bruka za fudbal da ovakvi sude Super ligu", rekao je Dragan Antić.

Sporan slučaj se desio u 24. minutu kada je dosuđen penal za Napredak pri rezultatu 1:0, Antić je smatrao da penal nije postojao.

"Ovo je po ne znam koji put... Protiv Partizana su nas takođe pokrali. Ovo ako je penal ja nisam šutnuo loptu u životu. Moraju da kradu Dinamo u svakoj utakmici. Ne igra se fudbal zbog sudija nego zbog publike", rekao je popularni "Recko".

"Dinamo nema šta da traži u Super ligi sa ovakvim sudijama", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Sunday, 23.09.2018
10:15

stvarno je sramota kako se sudi kakav crni penal

avatar
Stefan28
Sunday, 23.09.2018
08:10

Čovjek je upravu, ali to je kod nas normalna pojava. Nepostojeći penali...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 23.09.2018
07:53

A smejao si se kad ti zvezda dala gol iz ofsajda i sijao od sreće nakon poraza od 3:0 protiv zvezde.

avatar
svojnasvome
Sunday, 23.09.2018
06:54

Ostavi bre partizan na mitu bre Gani poslednji......ko te pokrao bednice nisi se pitao....ko si ti da prozivas Partizan......

avatar
petar000
Sunday, 23.09.2018
00:56

Cela sad tvoja prica oko ovog danas (doduse jeste penal ne smesan, nego presmesan) je da bi pomenuo Partizan. Jeste i tu mozda bilo ofsajda kod gola Ozegovica, ali nije sviran Partizanu penal koji ne sme da se ne svira na toj utakmici, znaci, nije bas da ste toliko pokradeni bili tada. Inace vidim da i vama sponzor MTS odjedared. Jos samo Radniku da postanu i da se zaokruzi prica oko toga. Samo me zanima koji su parametri da jednima sponzori budu drzavne firme, a drugima ne? Kako se aplicira za to sponzorstvo? Kapiram da su Partizanu i Zvezdi kao jedinim ozbiljnim klubovima u zemlji, ali kako vi i Radnicki imate sponzorstvo te firme, a nema ga npr Proleter, Vojvodina, OFK svojevremeno i tako neki? Kako vi mozete dobiti pravo da igrate ligu bukvalno bez stadiona, isto kao i Proleter? Meni nekako nejasno da ekipa koja ne ispunjava osnovne usloe nastupa u elitnom takmicenju i dobije za sponzora javno preduzece.

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 23.09.2018
00:26

Ovaj ponovo o Partizanu dokle.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 23.09.2018
00:14

Majku mu, kako to tebi naprednjaku da se desi? Pitaj svog druga Gašića da reši to nameštanje u srpskom fudbalu. Nije valjda bezveze direktor BIA-e