''Recko'' odmah ''promenio ploču'', sad najavljuje pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.05.2019.
10:04
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Samo dan pošto je nagovestio ''gašenje kluba'', prvi čovek Dinama iz Vranja najavljuje borbu za ekspresni povratak u elitu.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Posle neuspeha u dvomeču baraža protiv Inđije (0:3 i 2:0), treneri Dinama iz Vranja, prvo pomoćnik Radmilo Jovanović, a onda i šef struke Dragan Antić ''Recko'', imenovali su ''krivce'' sa različitih strana za takav epilog, ne pominjući možda i neke sopstvene propuste.

Najoštriji su bili prema ''komšijama iz Surdulice'' i Novici Tončevu, koji im juče nije ostao dužan, a pogođeni ispadanjem iz Superlige, Vranjanci su čak najavili i ''gašenje kluba''.

Ali, samo dan kasnije, ''promenila se ploča'', pa u današnjem ''Žurnalu'' Dragan Antić sada šalje drugačije poruke. U najkraćem, Dinamo će i dalje funkcionisati, sa željom da se što pre vrati u Superligu.

''Klub ima ogromnu podršku navijača i napravili bismo veliku grešku ukoliko bismo doneli drugačiju odluku'', poručuje Antić.

On dalje dodaje da je ispadanje bio ''najtužniji dan u njegovom životu'', ali Tončevu sada poručuje da ''ima dana za megdana''.

''Potrudićemo se da u narednom periodu dovedemo nekoliko pojačanja, pošto klub napuštaju Gašić, Lakić i Dimitrov, ako pronađe siguran klub. Samo ako ne bude ovakvih situacija i saplitanja, verujem da možemo u najviši rang'', istakao je Antić.

Ipak, ni ovog puta nije propustio priliku da imenuje još jednog od ''krivaca'' po njegovom mišljenju, za ovakav rasplet.

''Prva utakmica baraža u Inđiji bila je pljačka bez maske. Sudija Vasić i Novica Tončev su nas izbacili iz Superlige i oni su glavni krivci za eliminaciju Dinama. Tu je i Dušan Mrakić, koji je delegirao sudije, inače partijski najbolji prijatelj Tončeva'', kaže Antić, uz opasku da je ''upozoravao čelnike FSS o nameštanju'', ali da je ''većina verovala Tončevu''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 28.05.2019
17:00

Ako bude sve pošteno Recko će dobiti doživotnu zabranu bavljenja fudbalom, a Dinamo izbačen bar još 2 ranga niže zbog nameštanja. O tome čiji su Tončev, Mrakić i bilo koji sudija iz FSS je izlišno pričati.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 28.05.2019
10:09

Cime je taj klub zasluzio da se toliko pise o njemu, da li ste svesni da pisete o smesnom i potpuno nebitnom klubu?