''Recko'' blista posle meča sa Zvezdom, nije se ni nadao iznenađenju

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.10.2018.
10:04
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Presrećan je, pre svega, što je Zvezda uopšte došla u Vranje, prvi put u istoriji, u jednoj takmičarskoj utakmici.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Veliko interesovanje izazvalo je jučeršnje gostovanje Crvene zvezde u Vranju, tribine su bile ispunjene do poslednjeg mesta, a na terenu izneađenja nije bilo - Zvezda je slavila sa 2:0 i izborila plasman u osminu finala Kupa Srbije.

Zbog suspenzije, domaći tim sa klupe nije vodio trener i predsednik Dragan ''Recko'' Antić, koji je meč pratio sa tribina, zajedno sa prvim čovekom Zvezde Svetozarom Mijailovićem.

Ali, bez obzira na konačan ishod meča, Antić nije nezadovoljan. Naprotiv, ne krije veliko zadovoljstvo posle utakmice.

''Drago nam je što smo u ovakvom spektaklu dočekali evropskog i svetskog šampiona. Ovaj sportski događaj za Vranje je velika stvar. Uz velike napore uspeli smo da dovedemo Zvezdu i zbog toga sam presrećan'', objašnjava Antić, a prenosi ''Žurnal''.

Kada je sama utakmica u pitanju, on ističe da je Zvezda pokazala da je mnogo bolja, a da njegov tim tek očekuje rezultatski mnogo važniji meč za vikend u Superligi.

''Nismo se ni nadali iznenađenju. Izašli smo u izmenjenom sastavu, jer se pripremmo za meč sa OFK Bačkom koja je za nas deset puta bitnija od Kupa.

Ovo je donekle bila i prijateljska utakmica, jer je Dinamo u korektnim odnoima sa Zvezdom. Želim joj mnogo sreće u Ligi šampiona i da prikupi što više bodova'', poručio je Antić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke