Reči kojima je Vujadin Savić oduševio Ivicu Ilieva pred derbi...

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.12.2017.
09:21
Izvor: Sportske.net

To je prava poruka pred sutrašnji derbi!

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Evropa je najbolji lek za sve domaće, superligaške rane.

Videlo se to i juče, posle žreba parova šesnaestine finala Lige Evrope. Podsetimo, Partizan će izaći na megdan češkoj Viktoriji Plzenj, a Crvena zvezda moskovskom CSKA.

A ako se nekome u potpunosti ispunila želja tokom žreba, onda je to fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković.

''Da, ja sam rekao pre žreba da bih voleo CSKA'', izjavio je Stojković u jučerašnjoj ''Beogradskoj hronici'' na RTS-u, gde je gostovao u društvu saigrača Vujadina Savića, kao i Partizanovih predstavnika - sportskog direktora Ivice Ilieva i veziste Marka Jevtovića.

Ono što je, ipak, ostavlo najjači utisak tokom ovog njihovog gostovanja, jesu reči koje su svom rivalskom klubu uputili Vujadin Savić i Ivica Iliev

''Nisam imao neku preteranu želju, ali silno sam želeo da izbegnemo Plzen. Nažalost, Partizan ih je izvukao, stvarno mi je žao što su ih izvukli, ali nadam se da će ih proći, želim im svu sreću. Naše šanse su 50:50 protiv CSKA, dobro je što i oni dolaze posle pauze u polusezoni. Zato smatram da su nam podjednake šanse za prolaz dalje'', izjavio je Savić, a Iliev je potom osetio potrebu da se zahvali Saviću na ovim rečima i uputi jasnu poruku svim ljubiteljima fudbala pred surašnji večiti derbi.

''Zahvalio bih se Vujadinu na ovim divnim rečima, ovo je pokazatelj da smo mi sportisti, prave kolege, drugari, da nema negativne energije koju neki ljudi žele da nam nametnu.

Foto: Beta/BranislavBožić/Ds
Ivica Iliev

Žreb? Mi smo malo drugačije to videli, zavisi ko ima bolji uvid u kvalitete ovog drugog kluba. Vujadin zna tu ligu, imao je situaciju da upozna njihove kvalitete. S obzirom da smo i mi i oni mogli da izvučemo jako kvalitetne ekipe, žreb je i spojio neke parove koji bi mogli da budu i parovi Lige šampiona, pa možemo da kažemo da smo dobro prošli'',
zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KiDEKi
Tuesday, 12.12.2017
15:49

Samo da i jedni i drugi preguraju ovu rundu, značiće našem fudbalu.

avatar
Mileee
Tuesday, 12.12.2017
12:20

Da je sreće i pameti i Bambi Tošić je mogao tako...ali on je juče posle žreba izjavio da se nada da će se sastati u osmini finala sa CSKA...i time poželeo Zvezdi neuspeh u tom duelu (ne znam dali je to neko primetio)...e tu se vidi ko je čovek! Srećno Zvezdi i Partizanu u Evropi pa nek se sudare u polufinalu!

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
12:38

Dobro, sta je sa vama? Da je Savic igrao i u Plzenu, sta mislis da bi rekao da navija u dvomecu? Mi smo rivali, cak ni ne mora da igra. Vise mrzim to foliranje nego i najvecu ostrascenost, neka svako navija za onoga za koga hoce.

avatar
Man united
Tuesday, 12.12.2017
18:22

Да, ал Бамбија нико није питао за тај меч уопште. Ето чак и да толико воли тај ЦСКА, свакако није у реду давати такве изјаве из чиста мира.

avatar
Bato C.
Tuesday, 12.12.2017
11:28

Čini mi se da si i ovaj mali Savić konacno spusti na zemlju i poceo da razmislja kao sportista,a ne kao napaljeni klinac-navijac.nTo se hvala bogu odmah odrazilo i na njegovu igru.n Ako ovako nastavi jos ce i zaraditi neke ozbiljnije parice,a verovatno se dokopati i reprezentacije.

avatar
Padrino
Tuesday, 12.12.2017
11:03

Evropski Partizan i evropska Zvezda, ovo ce biti istorijski derbi, jer se prvi put desilo, da nasa 2 kluba prodju u nokaut fazu nekog evropskog takmicenja, ovaj derbi treba ispratiti sa uzivanjem i korektnim navijanjem, a ne nekim bespotrebnim carkama, a i fer i sportski treba cestitati onome ko pobedi, voleo bih da to bude Partizan, ali videce se sutra od 18h, no da sacekamo, pa da uzivamo u evropskom derbiju...

avatar
super
Tuesday, 12.12.2017
11:27

da tako ti razmisljas dok su oni vec isplanirali sudiju, penal, neko cupanje za usi udaranje pa naravno partizanov igrac dobije crveni... standard

avatar
Padrino
Tuesday, 12.12.2017
13:49

Nama treba neko kao sto je bio Leo tokom prosle sezone, kad nije islo, on je vukao tim, zajedno sa Djukom, sigurno da bi i Ozegovic bio mnogo vise produktivniji da iza sebe ima Leonarda, nama su ove sezone glavni igraci Stojkovic, Everton, Jankovic i Tosic, ali ova dvojica poslednje navedenih su svaki mesec bili povredjeni po nedelju ili dve, a Suma deluje previse neozbiljno.. Da je ova uprava bila pametna, pa Sumine pare da da Leonardu i dovela jos levog beka, verovatno bi drugacija slika sad bila..

avatar
LoleRava
Tuesday, 12.12.2017
13:23

Vec pravis alibi i places,sto se plasis,derbi je to!

avatar
Don Kihot
Tuesday, 12.12.2017
10:55

Pa nije Vujadin srndać nego SRBIN...

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
10:44

Koju ligu zna Savic? Igrao je u Moldaviji, a sanse im sigurno nisu 50-50.

avatar
Al(a)din
Tuesday, 12.12.2017
12:17

Mozda decko prati Ceski fudbal.

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
12:43

P.S. Ja nisam skontao da Ivica prica o ceskoj ligi, ja sam ga razumeo da misli na rusku, ali, svejedno...

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
12:36

Da, mozda *ceski, ne Ceski- izuzev ako ne pises to odmah na pocetku recenice

avatar
Al(a)din
Tuesday, 12.12.2017
10:25

Konacno nesto dobro da vidimo izmedju clanova CZ i Partizana