Rečeno - učinjeno! Novi Pazar istupio iz PLS!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.11.2017.
14:10
Izvor: Beta

Ono što su juče u Novom Pazaru najavili, danas su i realizovali. Ipak, postoji još jedna šansa da se predomisle, na Skupštini 8. decembra.

FK Novi Pazar logo
FK Novi Pazar logo

Povezane vesti

Upravni odbor Fudbalskog kluba Novi Pazar saopštio je danas da je na hitnoj sednici doneo jednoglasnu odluku o istupanju iz Prve lige Srbije, pošto ne želi da učestvuje ''u potpuno neregularnom takmičenju sa unapred poznatim pobednicima, u kojem odlučuju sudije po direktivama određenih ljudi i klubova''.

"Jučerašnja utakmica u Dobanovcima kap je koja je prelila čašu. Malo je reći da je sudjenje Djordja Maksimovića iz Indjije bilo katastrofalno. Domaćin je bio bolji, ali ne bi došao do bodova da nije bilo pomoći sudija, za koje smo od prijatelja dobili informacije da dolaze po zadatku i da je utakmica unapred završena", navode u pazarskom prvoligašu.

Oni su ocenili da se glavni sudija Maksimović oglušio na skandiranje ratnom zločincu Ratku Mladiću verovatno zbog toga što na tu pojavu niko ne reaguje ni na ostalim stadionima.

"Sve to je dovoljan razlog da istupimo iz daljeg takmičenja, kako ne bismo uzaludno trošili novac grada. Očigledno je da ulaganje novca u srpski fudbal predstavlja potpuni promašaj i siguran gubitak. Verujemo da će Skupština našeg kluba na zasedanju zakazanom za 8. decembar podržati ovu odluku i da će Novi Pazar napustiti takmičenje", dodaju Novopazarci.

Utakmica 15. kola Prve lige izmedju Budućnosti i Novog Pazara završena je rezultatom 1:1, a gosti su najviše protestovali zbog jedanaesterca dosuđenog četiri minuta pre kraja.

Maksimović je na toj utakmici isključio štopera Pazaraca Denija Pavlovića, kao i trenera te ekipe Marjana Živkovića i fizioterapeuta Jasmina Džogovića, a igračima gostujućeg tima pokazao je devet od ukupno 10 žutih kartona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak