Real sa Nišave bez najboljeg strelca u "El Klasiku"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.04.2018.
17:59
Izvor: Sportske.net

Trener Radničkog iz Niša Dragan Antić najavio nekoliko promena u timu za "El Klasiko" Regiona istočne Srbije.

Beta/Jelena Grlić/Ev
Beta/Jelena Grlić/Ev

Povezane vesti

Derbi susret 30. kola Super lige Srbije igra se u četvrtak u Kruševcu gde će snage odmeriti veliki rivali iz Regiona istočne Srbije.

Radnički iz Niša ide na megdan Napretku sa željom da zadrži treće mesto na tabeli pred početak plej-ofa, a trener Dragan Antić najavio je nekoliko promena u timu u odnosu na duel sa Vojvodinom.

"Neki su ispali iz tima, ne zbog loše igre, nego zbog fizičke spreme. Neki će malo da odmaraju, zbog lošeg odnosa prema igri, tako da izlazimo sa jednim novim timom", rekao je Antić.

Strateg trećeplasiranog tima domaćeg prvenstva saopštio je da u Kruševcu neće igrati najbolji strelac ekipe Milan Pavkov.

"Pavkov neće da igra sutra, Saša Stojanović i Aleksandar Subić. Umesto njih Aca Jovanović, Nikola Stanković i Slaviša Stojanović, sve ostalo isto", dodao je Antić.

Radnički je na poslednje tri prvenstvene utakmice osvojio samo bod što je iskoristio Čukarički koji kolo pre kraja ima isti broj bodova kao i superligaš iz Niša.

"Dobro smo radili posle one utakmice sa Vojvodinom i mislim da u Kruševcu imamo čemu da se nadamo. Napredak je dobra ekipa, mog kolegu Kosanovića veoma poštujem, ali mi idemo u Kruševac da se nadigravamo i pokušamo da osvojimo tri boda", rekao je trener Radničkog.

Utakmica poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg prvenstva između Napretka i Radničkog igra se u četvrtak od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke