Real Madrid pomaže reprezentaciji Srbije?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 30.09.2017.
00:01
Izvor: Sportske.net

Izabranici Slavoljuba Muslina su na korak od plasmana na Svetsko prvenstvo, a sada bi mogli da dobiju i neočekivan podstrek.

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Real Madrid je slabo počeo sezonu u Primeri, razlog su brojne povrede i suspenzije, ali se čini da sve polako dolazi na svoje nakon pobede u Dortmundu u okviru Lige Šampiona.

Sada Madriđane očekuje gostovanje u Kataloniji ekipi Espanjola, a taj meč mogao bi da propusti Geret Bejl.

Postojala je bojazan da je Bejl povređen, ali se ispostavilo da do povrede na svu sreću ipak nije došlo.

Ipak, on bi mogao da preskoči Espanjol, kako ima problema sa zamorom mišića u predelu prepona.

Ono što je dobra vest za Srbiju, to je da će Real pokušati da ubedi Bejla da preskoči reprezentativne obaveze, kako bi se dobro odmorio pred nastavak sezone.

Bale Joe Allen Neil Taylor Wales Bejl Dzo Alen Nil Tejlor Vels

Podsetimo, Vels je najbliži pratilac našoj reprezentaciji u Grupi D, u okviru kvalifikacija za Mundijal, koji se naredne godine održava u Rusiji.

Naša reprezentacija na dva kola do kraja ima četiri boda više od Velsa, pa bi pobedom u Beču mogla da obezbedi prvo mesto u grupi.

Ipak, u slučaju kiksa Velsa, Irska bi mogla da iskoči na drugo mesto, ali bi nas i remi protiv Austrije u tom slučaju vodio na Svetsko prventsvo, kako smo od Irske bolji u međusobnom duelu, a imamo i znatno bolju gol razliku.

Srbija gostuje selekciji Austrije šestog oktobra na stadionu "Ernst Hapel" u Beču, a stanje u grupi je takvo da Austrijanci igraju za prestiž.

Velšane čeka teško gostovanje u Gruziji, koja im je već "otkinula" bodove, dok Irska dočekuje Moldaviju, obe utakmice su takođe na programu šestog oktobra.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoza(reborn)
Saturday, 30.09.2017
10:20

Da li oni stvarno misle da ce Bejl da propusti poslednji voz za Rusiju?

avatar
CgRm4
Saturday, 30.09.2017
09:09

Ma i nama Real pomaze,jer najgpri drugi ce vrv bit iz vase grupe,sto je top :)

avatar
_COYG_
Saturday, 30.09.2017
09:02

sta seremo, izadje i pobede, ako ne pobede ne trebaju ni igrati na sp..

avatar
dejanera2
Saturday, 30.09.2017
07:56

Takva nam pomoc nije potrebna! Idemo na SP zato sto zasluzujemo onim sto smo do sada pokazali na terenu, a preostale dve utakmice ce samo potvrditi to sto smo do sada uradili!

avatar
Robert Bob Paisley
Saturday, 30.09.2017
04:23

Ma nema sta nama Real da pomaze. Mi drzimo sve u svojim rukama i uopste ne bismo trebali da se upustamo u kalkulisanje. Imamo otvoren put za prvo mesto u grupi. A Bejlu i Velsu mogu da pozelim sve najbolje, u sledecim kvalifikacijama.

avatar
scofield
Saturday, 30.09.2017
02:14

Nema sanse da Bejl ne igra za Vels. Jos ove kljucne meceve.

avatar
Saturday, 30.09.2017
00:40

Sa ili bez Bejla mislim da sad nas nastup u Rusije ne bi trebalo da se dovede u pitanje, jer realno nismo kiknuli do sada u kvalifikacijama toliko da ovo sot nam je ostalo izgubimo. Iako ne igramo nesot upecatljivo, iako nemamo vrhunsak imena, iako nismo atraktivno, cesot na sje muka gledati, mi realno igramo na dobar rezultat.