Reakcija govori više od reči - Evo koga Terzić nikako nije želeo na žrebu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.07.2018.
19:41
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli su solidno prošli na današnjem žrebu, a reakcija Zvezdana Terzića pokazuje koga generalni direktor šampiona Srbije nikako nije želeo za rivala.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Čelnici fudbalskog kluba Crvena zvezda i trener Vladan Milojević zajedno su danas ispratili žreb trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Spisak potencijalnih rivala šampiona Srbije nije bio prevelik, a pojedina imena su bila za izbegavanje, što potvrđuje i reakcija Zvezdana Terzića.

Olakšanje je najpre usledilo kada je AEK izvučen kao rival boljeg iz dvomeča Seltika i Rozenborga, ali je odmah zatim stigao novi stres.

Đorđo Marketi je iz posude sa kuglicama izvukao austrijski Salcburg, tako da su predstavnici Crvene zvezde trenutak kasnije zadržali dah. Predstavnik UEFA na Salcburg je poslao boljeg iz duela Škendije i Šerifa što je izazvalo veliko olakšanje kod direktora Zvezdana Terzića.

"Bravo, bravo", kratko je prokomentarisao Zvezdan Terzić kada je video ko je uparen sa Salcburgom i zatim ustao sa stolice.

Već u narednim trenucima izvučen je par Crvena zvezda - Suduva, a za njim Legija - Spartak Trnava, tako da će ekipe koje ostvare trijumf u dvomečima drugog kola ukrstiti u trećem.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke