Reagovao Vujadin Savić, evo šta se dešavalo na terenu "Parka Prinčeva"!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.10.2018.
09:35
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da li je i ova ''pretnja'' glavnog arbitra uticala da Zvezda ne pruži ono što se od nje očekivalo?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Gotovo dve nedelje prošlo je od Zvezdinog gostovanja na ''Parku prinčeva'', a o toj utakmici se i dalje priča i spekuliše, iz različitih razloga.

Nove detalje o toj utakmici otkrio je i Vujadin Savić u intervjuu ''Novostima'', gde se osvrnuo i na ponašanje prve zvezde Parižana, Brazilca Nejmara koji je protiv Zvezde upisao het-trik.

''Imao je Brazilac svoje veče, dao nam je tri gola. Sem što je veliki igrač, po ponašanju se vidi da je prepotentan, a i sudija ga je pazio čim bi neko malo oštrije krenuo na njega'', uverava Savić.

Kao potvrdu toga, Savić je otkrio šta je glavni arbitar Artur Dijaš iz Portugala poručio Zvezdinim igračima već u uvodnim minutima utakmice, kada je izgledalo da bi Parižani mogli da se pomuče da probiju odbranu srpskog šampiona.

''Posle sedam-osam minuta utakmice portugalski arbitar nas je glasno opominjao: 'Mnogo ste gruba ekipa, počeću da vam dajem žute kartone''', otkriva Savić.

Desetak minuta posle te opomene, PSŽ je poveo golom Nejmara iz ''slobodnjaka'', baš posle Savićevog prekršaja, a nastavak znate...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 17.10.2018
15:35

Zvezdaš sam ali ne mrzim Partizan. Žao mi je navijača koji mrze više protivnika nego što navijaju za klub koji im je u "srcu". Biće im jako teško ako bude "zatresla se gora, rodio se miš".

avatar
k.na.bicikli
Tuesday, 16.10.2018
17:48

A ne sagnuce se jednom timu koji vredi 4 manje od njega...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 16.10.2018
16:16

I to treba da se ispita zašto sudija nije dodeljivao zvezdinim igračima kartone koji su i rukama i nogama branili hendikep od 5 golova minusa.

avatar
Wednesday, 17.10.2018
15:57

I tebe treba sinko podvrgnuti psihijatrijskom veštačenju zbog mržnje koju nosiš u sebi prema ljudima koje nikad nisi lično upoznao i o kojima ništa ne znaš.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 18.10.2018
19:13

Psihijatri nema potrebe da gube vreme na takve koji npr. tvrde da je penal za zvezdu protiv Zemuna regularan, a ti si jedan od njih.

avatar
neme
Tuesday, 16.10.2018
11:46

Bas bezobrazan taj Ney zamisli prepotentan pa ti da imas 2% te magije ne bi dodirivao zemlju.Ovako cuti i udri kad ga stignes.

avatar
dzo
Tuesday, 16.10.2018
11:03

Savicu,pa vi prvo poluvreme niste napravili ni jedan grub start,niti ste pokusali. Cuj pocece da djeli zute. Pa dobili ste svega dva zuta i to na polovini drugog poluvremena. Da ste bili malo ostriji ne bi vam tolike golove dali. Ja se ziv nisam moga iscuditi taktikom vasom da pustate parizane da se razigraju,bez da se koji put pokosi taj neimar,di marija,ti koji su se najvise bili razigrali. Pa dignes ga dva puta na pocetku,pa ce biti malo rezervisaniji. Tako se igra kad je neko puno bolji od tebe,pa onda ne dozivis ovakav poraz,a zbog razlike u kvalitetu poraz je bio neizbjezan.

avatar
Srpska Bosna
Tuesday, 16.10.2018
10:06

Postavio si stvari na svoje mesto kapitenu!